Samsunspor'a Altın Puan !!!

   Sahasında sürpriz Malatya beraberliği ile morali bozulan Samsunspor'u, mutlak galibiyet parolası ile gittiği Bodrumspor deplasmanı da güldürmedi. Yine de Samsunspor için şanslı bir hafta oldu diyebiliriz. Zira rakiplerinin çoğunun puan kaybı yaşadığı hafta da Samsunspor un zorlu Bodrum deplasmanından puan çıkartması kötü sayılamazdı. İşin garibi, Malatya beraberliği ile ikincilikten beşinciliğe düşen Samsunspor, Bodrum beraberliği ile beşincilikten ikinciliğe geri geldi. Şakamı bu !
  Maçın genelinde, büyük resme bakacak olursak, ağır basan taraf net Samsunspor'du, kaçan gol pozisyonları eşit görülse de. Pas trafiğinin kilitlendiği maçta iki takımında ne yaptığı anlaşılamadı. Ali ve Yunus Emre'nin sakatlığında Osman'ın yine defansa çekilmesi, Cihan'ın ilk defa on bir oynaması, Soner e sol tarafın emanet edilmesi, kadro eksikliğinden zorunlu hamlelerdi. Olumlu bir etkisi oldu mu derseniz, daha kötü olduğunu söyleyebilirim. Bu maçta alınan bir puanın haricinde her şey çöp.
  Soner.. Etkili oyunu dikkat çekse de, Samsunspor'a her maç bu desteği verememesi sıkıntı.
  Douglas.. Kaçırdığı iki pozisyon ona yakışmadı ama yine de çok mücadele verdi. Maçın iyilerindendi.
  Alim.. Maçın Zeki ile en etkili ismiydi. Üçlü defansta, en az hata ile alınan bir puanın gerçek sahibi onlar.
  Celil.. Bu maç gerçekten takımın kötüsüydü. Pas hataları, topu öldürme, oyunu okuma, ayağında  top tutma velhasıl her şeyi berbattı.
  Szumski.. Maçı hatasız tamamladı. Bodrumspor un forvetine gol izni vermedi. 70 lerde oyuna giren Koray ın son dakika kaçırdığı pozisyonda şans onunlaydı.
  Ali Kaan.. Maçta düşük not alan bir diğer oyuncumuzda Kaan oldu. Top kaybı, pas hatası, etkisiz oyun onada hiç yakışmadı. 
  Laura.. 58 de oyundan sinirli bir şekilde çıkan forvet, Celil, Kaan, Cihan, Harris gibi vasatı aşamadı. Kızmasına da gerek yok, verimsiz oyunu 58 dakika sahada kalmayı dahi hak etmiyordu.
  Hakem triosunun, Soner in penaltı pozisyonunu ıskalaması dışında maça etkisi olmadı. Var ekibinin de penaltı pozisyonunu izlemeye hakem Mehmet Türkmen i monitör başına bile davet etmemesi kafaları karıştırmaya yetti. 
  Bodrumspor un puan sıralamasındaki yerini, oynadıkları bu oyun ile değerlendirdiğimde arada uçurum olduğunu söyleyebilirim. Gel gör ki Süper lig  kadrolu Eyüpspor ilk ve tek yenilgisini Bodrum dan almış ilginç..
   İlk yarıyı Adanaspor maçı ile tamamlayacak Samsunspor un ilk yarı karnesini devre arasında konuşacağız. Şimdi Adanaspor galibiyeti ile ilk devreyi kapatmaya odaklanalım. 32 puanla ve yapacağımız güçlü transferler ile ikinci devreye süper giriş yapalım. Bu vesile ile az sonra başlayacak olan Samsunspor & Ankaragücü  Basketbol maçında takımımıza başarılar diliyorum ..
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR