SAMSUNSPOR REKORA KOŞUYOR

Yılport Samsunspor rekora koşuyor. Tarihinde hiç elde edemediği başarıyı TFF 2. Lig Beyaz Grupta 11 hafta üst üste kazanarak 70 puan toplayarak rekor kırmaya hazırlanıyor. Yılport Samsunspor A.Ş başkanı Yüksel Yıldırım yoğun iş temposuna rağmen mesaisinin çoğunu Samsunspor’un peşinde harcıyor. 

Beş yıllığına Samsunspor’un başına getirdiği deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam tecrübesini konuşturarak Manisa FK’nin altı puan gerisinde teslim aldığı Yılport Samsunspor’u on puan öne taşıma başarısını gösterdi. Burada hatırlatmak istediğim çok önemli bir konu var süper ligde Sivasspor Galatasaray müsabakasını yirmibin kişi izlemiş, 2. Lİgde oynayan Yılport Samsunsporun maçlarını ise yirmibeşbin kişiye oynuyor. Kısacası şehir inanmış taraftarlar inanmış Samsunspor coşmuş şampiyonluğa doğru koşuyor. Sizlere biraz da son oynadığımız  Sancaktepe maçından bahsetmek istiyorum.

Samsunspor son iki sezonda 3 kez karşılaştığı ancak hiç birinden galibiyetle ayrılamadığı Sancaktepe karşısında şampiyon gibi sahada mücadele etti ve 90 dakika sonunda gülen taraf oldu.Sezonun ikinci yarısında fire vermeden galibiyet serisine devam eden Samsunspor adeta erken final yaparak Zonguldakspor maçına  şampiyonluk için çıkmaya hazırlanıyor. Aslında çok bile kaldık bu bataklık ligde. Her deplasmanı taraftarlara zulüm yaşatan , oyunu asla oynatmayan daha çok yere yatan futbolcularla bu ligde  geçen sezonki hatalardan epeyce dersler çıkarıldı ve Samsunspor artık mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

Elbette bu süreç kolay olmadı.. Bir Çorumspor yenilgisi her şeyi de alt üst edebilirdi.. Ancak Samsunsporun Ertuğrul Sağlam diye bir gerçeği vardı.. Hocamızın takımı sağlam adımlarla zafere taşıyacağına her hafta üstüne basa basa söyledik.. Nitekim de öyle oldu.. Sağlam hocanın takımı da sağlam oldu.

İstanbul’da Yılport Samsunspor A.Ş başkanı Yüksel Yıldırım bir zirve düzenleyerek Sancaktepe maçından sonra ofisinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam, teknik menejer Yücel Uyar ve Mustafa Astopal ile biraraya gelerek TFF 1. Ligdeki takımı şimdiden oluşturmaya başladılar.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR