Sahipsiz Kahramanlar

Sahipsiz Kahramanlar


Ptt 1.ligin 8. haftasında Kırmızı Beyazlı Samsunspor çıktığı Karşıyaka deplasmanında sahada 11 futbolcu vardı. Parasız pulsuz, istekleri yerinin yerine gelmemesi rağmen yaptıkları onurlu mücadeleden 2-1 galip ayrılarak yaşadığım Samsun Şehrini bir kez daha utandırdılar.. Bu Şehir 1 milyon kişiden ibaret. Ama sahada 11 tane kahramanlar öyle bir müsabaka çıkardılarki herkese parmak ısıtırcasına.. 1-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan, İnatla gol arayan ve maçın bitimine 3 dakika kala Karşıyaka'nın üzerinde müthiş bir baskı kurarak rakibini kendi sahasına hapsedip Samsunspor'a gereken ve ilaç gibi lazım olan 3 puanı alarak Samsun'a döndüler..

 


Cumartesi günü Samsunspor'u ziyaret ettim. Futbolcuların kendilerine vaadedilen paraları alamadıklarını duydum.. Boynu bükük olarak Samsun'dan İzmir'e gittiler.. Spor kamaoyu Samsunspor'un İzmir'de bu gelişmeler karşısında galip geleceğini hiç tahmin etmiyorlardı. Bu takım bu morallerle mağlup olur deniliyordu.. Unuttukları bir şey vardı. Samsunspor'lu futbolcular Armasını ve Formasını, üzerinde taşıdıkları Atatürklü simgesini bir kez daha mahçup etmediler... Sahipsiz 11 futbolcu vardı sahada.. Bravo sizlere. Kahraman futbolcularım. Sizleri canı gönülden kutluyorum.. Her zaman her yerde sizler varsınız ve olacaksınız..

 

Karşıyaka oyunun sonlarına az bir dakika kala müsabakayı kazandıklarını zanettiler. Unuttukları bir şey vardı. Samsunspor bitti demeden hiç bir şey bitmez. Öylede oldu. Sahaya alın terlerini yansıtan, Samsun'lu iş adamlarını, Kurum ve kuruluşlarının yardım etmeye yanaşmadıkları oyuncularımız onları utandırmış oldu. Umar'sız, Soner'siz, Ahmet'siz ve Canberk'siz Samsunspor İzmir'de desten yazdı. Bu müsabakada her futbolcu iki kişilik oynayarak maça renk kattılar.. Defans kolidoru yenilen gole kadar görevini tam manasıyla yerine getirdiler.. Karşıyaka'nın ataklarını en iyi şekilde kestiler..

 

Orta saha çok iyi ve çabuktu.. İleriye uzun toplar atarak Samsunspor'u hücuma kaldırmayı bildiler. Forvet üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Profesyonel bir şekilde Mbilla penaltıyıda takımına kazandıran futbolcu oldu. Kısacası bizim çocuklar maçı çevirmesini bildiler.. Mustafa Sevgi, Recep Niyaz, Hasan, Murat, Ercan, Taha'ya ve diğer futbolcularımıza tam geçerli not aldılar.. Bu maç Samsunspor'un yukarıdan kopmaması açısından çok önemliydi. Lider ile tabanın tam ortasına yerleştik.. Bundan sonra alacağımız puan veya puanlarla yukarıyı zorlamaya devam edeceğiz.. Bu maçta Her Şeyini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımızı yürekten kutluyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR