Rakiplere Can Veriyoruz

Süper ligin dokuzuncu haftasını geride bıraktık. Gözler önünde eriyip giden sadece rakiplere can veren Samsunspor' dan başka bir şey göremediğimiz gibi adım adım ligin dibine doğru yol alıyoruz.

Maça hızlı ve etkili başlayan saha ve seyirci avantajıyla Eskişehirspor' du. İlk on dakika bizi öyle abluka altına aldılar ki adeta yarı alanımıza hapsettiler. Bununla birlikte golüde erken buldular. Ayağımızda ki her topu pas hatası yaparak rakibe kazandırıp onlara pozisyon verdik. İlk otuz dakika böyle geçti diyebiliriz. Bu dakika sonrasında biraz olsun maça ortak olup gol aramaya başladık. Pozisyonları tek tek anlatmaya gerek yok ama iki pozisyonda özellikle Ekigho' nun pozisyonu mutlak gol olmalıydı.

Petkovic kadro kurma yolunda halen arayış içinde. Bir türlü ne istediği kadroyu kurabiliyor ne de istediği oyunu sergiletebiliyor. Kısacası dokuz hafta geride kaldı, sezonun yarısına yaklaştık, sekiz haftadır galibiyet yok, dokuz haftada toplam altı gol attık bunun da yarısını zaten galip geldiğimiz ilk hafta Gençlerbirliği maçında bulduk. Sonrası hüsran.

Sayın Kazım Yılmaz başkanlığında oluşturulan Samsunspor yöneticileri, belki iş hayatınızda başarılısınız ama kulüp yönetimi bazında deneyimsiz ve başarısız olduğunuz bir gerçek. Gerek yerel basında gerekse taraftarlar, herkes Petkovic' i yerden yere vuruyor. Bu kulübe Petkovic' i, Adnan Sezgin' i ve gereksiz yapılan transferleri birilerinin doğrultusunda sizler getirdiniz. Burada söz konusu Samsunspor' un menfaatleri ise gerektiğinde sizler gereğini yapıp göndermelisiniz.

Samsunspor, Bank Asya' da yokluk içinde ekonomik kriz yaşayan ve kısıtlı bir kadrosu olmasına rağmen taraftarlarını daha mutlu ediyordu. Bugün her maç sonrası röportajlarda rakipler Samsunspor' a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyor. Çünkü kendileri bizden alacaklarını aldılar. Eğer sizler bu duruma bir önlem alamazsanız yakında Samsunspor' a Bank Asya' da başarılar dileriz diye rakipler böyle dilekte bulunacaktır. Samsunspor' un hazin sonu geldiğinde Petkovic olsun, Adnan Sezgin olsun yada başka rantçılar olsun valizlerini toplayıp gidecekler ve Samsunspor' dan aldıkları paranın sefasını sürecekler. Sonrası…? Ah Samsun'um vah Samsun'um.

Geride kalan dokuz haftada kendimiz can çekişirken rakiplere adeta can verdik. İşte dokuz haftada rakiplere kazandırdıklarımızın bilançosu:

- Galatasaray: Samsunspor maçıyla hava yakalayıp çıkışa geçti.
 
- Manisaspor: Samsunspor maçına kadar iki puandaydı. Aldıkları galibiyetle çıkış yakalayıp bugün on dört puandalar.
 
- Karabükspor: Bizden istediğini aldı.
 
- Eskişehirspor: Altı haftadır kazanamayan beş haftadır kalesinde gol gören rakip, bu hafta kazandı ve kalesinde gol görmedi.
 
- Cuma akşamı bir hayat öpücüğü de ligin dibindeki Ankaragücü' ne atarız. Bizde yağmalanmış bakkala döneriz.

Artık çıkış yakalamak isteyen rakipler Samsunspor' u bekler oldu. Yani bu ligin en zayıf halkasıyız. Buna önlem alacak olanda sizlersiniz. Gereği yapılsın, taraftarın süper lige çıkış sevinci kursağında kalmasın.

Cuma akşamı oynanacak olan Ankaragücü maçı diğer maçlardan daha zor geçecektir. Umarım Samsunspor oynadığı futbol ile taraftarlarına ümit verir ve soyunma odasına başı dik gider.

Saygılarımla..
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR