"PUANLAR SİLİNMEZ ADAM GİBİ ALINIR"

"PUANLAR SİLİNMEZ ADAM GİBİ ALINIR"

PTT 1.Lig'in 29'uncu haftasında Samsunspor hafta içerisinde hak etmediği 3 puanı silinen bunu kapatmak adına 19 Mayıs Stadyumu'nda tribünde çoşkulu taraftarların desteğini arkasına alarak konuk ettiği küme düşme hattındaki Manisaspor maçına kasırga gibi başladı. İlkyarıda baskılı bir futbol tercih Kırmızı Şimşek gol yollarında etkili ataklar geliştirmesine rağmen Manisaspor defansı kitledi ve istediğimiz golü bulamadık. Bu maçta kaptan Musa Aydın, Ivanov, Ahmet Burak Solakel ve Ofoedu'nun olmadığı karşılaşmada Manisaspor karşısında kök söktük. İlerleyen dakikalarda Hakem Volkan Bayarslan çaldığı düdükler taraftarların tepkisini üzerine topladı. Uzatma dakikaları içerisinde Manisasspor atağında ceza sahası dışından vurulan sert top direğe vurup dışarı çıktı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.


Samsunspor siline 3 puanın ardından Play-Off potasında geri düştü ve üst sıradaki rakiplerin puan kaybettiği haftada ikinci yarıya mutlak galibiyet parolası ile başladı. Ama ne yazık ki beraberlik için gelen Manisaspor defansı kırmayı başaramadık. Samsunspor göbekten ataklarla başarılı olmayınca oyunu kanatlara yıkarak ceza alanına ortalanan toplarla M'Billa ile gol aradı. Fakat istenilen golü bir türlü gelmemesi hepimizi sıkıntıya soktu. Dakika 67'de Ercan talihsiz bir şekilde sakatlanarak yerini Ali Zorlu'ya bıraktı. Daha sonra Taha oyundan alınarak Doğan Erdoğan oyuna dahil oldu. Dak 74'ü gösterirken Samsunspor aradığı golü Recep Niyaz'ın vuruşu sonrasında kaleci topu kontral edemeyince şans yüzümüze güldü ve hepimiz bir nefes aldık.1-0. Bu dakikalardan sonra oyundan alınan Recep Niyaz'ın yerine genç yetenek Alperen dahil oldu. 


Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın ondan şu şekilde bahsediyor, "Alperen önümüzde sezonlarda Türkiye'de adını duyaracak çok büyük bir yetenek". Alperen şuanda tecrübesi olmadığından dolayı maçlarında son dakikalarında oyuna dahil edilerek tecrübe kazandırılıyor. Samsunspor cefakar taraftarı bu maçtada 90'da boyunca susmadan üzerinde formayı terleterek galibiyette kuşkusuz büyük rol oynadılar. Samsunspor taraftarına maç başladan yapılan Kareografi gösterisinde dolayı teşekkür ederim. Taraftar TFF şu şekilde seslendi, " 3 puan silinmez adam gibi alınır" diyerek Türkiye'ye anlamı bir mesaj verdiler. Bu maçı çok iyi oynamasak ta futbolda önemli olan skordur. Şimdi gözler Osmanlıspor maçına çevrilde. Süper Lig'e koşuyoruz durduruna aşk olsun.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR