PLAY-OFFLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

 


Ptt 1.lig'in 31. haftasında Samsunspor evinde ligde ateş hattında bulunan Denizlispor'u konuk etti. Samsunspor adına play-off'da bende varım diyebilmesi  için rakibi Denizlispor'u mutkala mağlup etmesi gerekiyordu.. Kırmızı şimşekler bu maçta yüce taraftarlarınıda arkasına alarak müsabakaya çok hızlı başladı.. Sağlı sollu ataklarla üzerine gittiği Denizlispor kalesinde gol kaçırma yarışına girdi.. Ancak ilerleyen dakikalar içerisinde lazım olan gole ulaşamadılar... 


Müsabakanın 20. dakikasında başarılı kalecimiz Furkan Köse talihsiz bir sakatlık yaşayarak yerini Bekir Sevgi'ye bırakmış oldu.. Sonraki dakikalarda Denizlispor kalesinde büyük bir baskı oluşturan Kırmızı şimşekler 42. dakikada Ekigho Denizlispor defasının başını döndürürcesine yaptğı klasik çalımlarla altı pasa geldiği anda çok şık bir vuruşlar topu filelelerle buluşturdu.. Furkan'ın sakatlanması dolayısı ile verilen uzatma da Denizlispor'u Samsunspor'un baskısından direkler kurtardı. Müsabakanın ilk devresi Samsunspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıya Samsunspor gol sayısını arttırmak ve rakibini pes ettirmek adına 1. yarıda olduğu gibi yine pozisyonlara girdi... İkinci golü bulmak adına rakip kalede ataklar bulan samsunspor ne yeazıkki 61. dakikada kalesinde şok bir gördü. Geçici süre için oyuncular bir anda demorize oldular.. Acnak bu golün şoku üzerlerinden çabuk atan Kırmızı beyazlı futbolcular yeniden öne geçmek adına ardı ardıana ataklar geliştirdiler.. Maçın yıldız olan Ekgiho bir kez daha sahneye çıktı ve hem kendisinin hemde takımının ikinci golünü kaydetti. 

 

Samsunspor 2-1 lik skoru korumak adına kenar yönetimden Korukır'ın Kone'yi oyundan alıp sahaya Musa'yı sürmesi ve ardından çok koşan Murat'ı oyundan alarak Alperen'i oyuna süren tecrübeli hoca hem oyunu dengede tutmak hemde skoru kormak adına doğru hamleler yaptı. Bu galibiyet bizi play-off için önemli bir adımdı.. Ancak sahamızda kazanıyor olmamız herşeyi bitirmiyor. Deplasmanda da kazanmamız lazımki Play-offlara kalalım.. Artık lafın bittiği yerdeyiz. Yolunda sonu görnüyor.. Balıkesir'den alınacak bir galibiyet bizi bam başka bir havaya sokacaktır.. Burada görev en başta Teknik heyet ve Başkan Tutu ile Yönetime düşüyor.. Kulüp içerisinde kararlar alarak ve primler vaat ederek başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor için..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR