PLAY-OFF ÖNCESİ SON PROVA

Samsunspor TFF 2.Lig 2018-2019 sezonunun son lig maçında kendi saha ve taraftarı önünde ligin tıpkı kendisi gibi güçlü ancak Play-Off'lara kalması kesinleşen Sakaryaspor'u konuk ediyor.. 

Her iki takımda sezon başı yaptıkları transferler ve açıklamalarla camiada şampiyonluk havası yaratmış ancak ligin son haftasına girilirken kimsenin favori göstermediği genç bir ekiple yola çıkan Keçiörengücü Spor Kulübü şu anda şampiyonluğa en yakın olan ekip..


Böylesine büyük bir hayal kırıklığına uğramış ikişehrin güzide takımları cumartesi günü saat 15.30'da Samsun 19 Mayıs stadyumunda kozlarını paylaşacaklar.. Bu karşılaşma Play-off maçları önceside adeta prova maçı derecesinde ve bana sorarsanız bu karşılamada Yılport Samsunspor seyirci desteği ile birlikte sahadan net bir skorla galip ayrılırsa moraller üst seviyeye çıkar..


Bu nedenle Büyük Samsunspor taraftarlarını cumartesi günü oynanılacak Samsunspor-Sakaryaspor maçı için 19 Mayıs Stadyumu'na davet ediyorum.. 

Play-offlar öncesi güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum.. Teknik direktörümüz İsmet Taşdemirin de sahaya süreceği ilk 11 de hafta içi yapılan idmanlarda netlik kazanmış durumda... 


Ancak takımın hala iskeleti oturmadığından ötürü sahada yer alan futbolcular zaman zaman uyuşmazlık yaşıyor ve bu durumda ne yazıkki skorla yansırıyor.. 

Umarım Play-off maçlarına kadar Teknik heyetimiz bu duruma el atar ve Samsunspor direk olarak çıkamadığı TFF 1.lige Play-offlardan yükselir.. 

Ben bu takıma bu Teknik heyete bu Yönetime ve camiaya güveniyorum inanıyorum.. 

İnşallah yolun sonunda Samsunsporumuz Yüce taraftarıyla birlikte şampiyonluk ipini gögüsleyecektir.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR