OLMADI SAKARYA!!!

Nasıl anlatılır nasıl kağıda dökülür bu maç bilemedim. Sakarya Atatürk stadyumun da spora hiç yakışmayacak olaylar futbolun da önüne geçti. Güvenliklerin futbolcularımızı sahadan tutup çekmelerimi dersiniz, taraftarın sahaya ne bulduysa atmasımı dersiniz, kafa göz kanlar içindemi dersiniz, küfür kıyametmi dersiniz size kalmış. 
  Zorlu geçeceği konusunda sizinle hem fikir olduğum maçta bunların olacağını hiç düşünmemiştim. Samsun Sakarya dostluğu var, hakeden kazansından öte gitmez diyordum ama büyük yanılgı içerisindeymişim. Sakaryaspor açısından çok önemli olması maçı savaş alanına çevirme hakkını vermez. Zeki Yavru nun biraz zamana oynaması adamı hastanelik etme hakkı vermez ki Samsunspor toplasanız 1 dakika zaman çalamamıştır. Bu nasıl bir hırstır gözleri kör etmiş. Samsun averajla Süperlig i kaçırdığında üzülen ama asla taşkınlık yapmayan herşeyin hayırlısı diyebilen bir şehirdir. Biz Sakaryaspor u burada böyle mi konuk ettik. Oldu mu Sakarya sana yakıştımı ?
  Eyüpspor un galibiyeti sonrası Sakarya maçı biraz daha stres kazandı Samsunspor için. Rakip de son altı haftasını kayıpsız geçen Sakarya olunca ipler iyice gerildi. 
   Hüseyin hoca maça, benim gözümde kesinlikle ilk onbir başlaması gereken Fofana, Yunus Emre Çift ve Harris i yedek bırakarak başladı. Sakarya Nalepa ve Kassongo suz. Tempolu diyebileceğimiz ilk yarıyı Zeki Yavru nun ortasına süper kafa vuran Laura nın golüyle önde kapamak, Sakaryaspor u biraz daha hırslandırdı. İkinci yarıya Kaan-Celil değişikliği ile başlayan Samsunspor 56 da  Laura, 60 ta Douglas, 61 de Yusuf ile çok net pozisyonları değerlendiremedi. Dakikalar 67 yi gösterdiğinde, Zeki ve Osman ın oyundan çıkması esnasında olaylar patlak verdi. Yedek kulübelerinin ve taraftarların tepkisi ile saha bir anda karıştı. Özellikle Güvenlik güçlerinin Samsunspor lu futbolculara yönelik çekme, üzerine yürüme gibi hareketleri kabul edilemez, gereken cezanın en üst seviyeden verileceği konusunda şüphemiz yok. Samsunspor a verilen cezaları hatırlatır konunun da takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz..
   Hakem Alper Akarsu, maçın genelinde iyiydi. Atmosferi yüksek maçta ben kendisini oldukça hakkaniyetli buldum. 
   Önümüz pazartesi yine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rakip yaralı Bandırmaspor. Saat 20.00 de herkes 19 Mayıs Stadında olsun. Mazeret yok. Bu işin artık şakası kalmadı. Şampiyonluk yakın
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR