Olmadı

- Dört haftalık üst üste alınan mağlubiyetler sonrası deplasmanda Gaziantep Bş. Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Samsunspor dün kendi sahasında seyircisinin önüne çıktı.

- İki takımında puanlarının hemen hemen yanyana olması da kazananın biraz daha rahatlayacağı ve 6 puanlık bir maç olması nedeniyle de maçın önemini bir kat daha artırmıştı.


- Maçı Tv'nin vermesinin seyiriciye çok büyük etkisinin olmasının etkeside olduğu bir gerçek.

- Maçın ilk 30 dakikasına baktığımız zaman Samsunspor takımının futbol olarak ortaya hiçbir şey koyamadığını üzülerek izledik. Konuk ekibin bu dakikalar içinde daha atak, daha organize olduğunu rakip kale önünde daha fazla top dolaştırdığını gördük. Benim anlayamadığım Samsunspor takımının bol kanat savunucusu Orhan'ın ne oynadığıydı. Ben anlamadım. Şayet anlatan varsa bana öğretsin bende öğreneyim.


- Benim güzel kardeşim; Kademenin böyle yapıldığını da ilk defa sende gördüm dersem yalan söylememiş olurum. Kısacası ilk yarıyı değerlendirirsek, bana göre Samsunspor takımının durumu çokmu iyiki bu kadar rahat, bu kadar gamsız bir futbol ortaya koydunuz. Ben ilk yarı için şunu söyleyebilirim, sanki konuk ekibin puana ihtiyacı var da Samsunspor'un böyle bir ihtiyacı yok vede çot rahat bir konumadki takım durumunda. birazda kenar yönetiminin ortaya koyduğu inanılmaz performansına bakıyorum da şaşırıyorum.

- İkinci yarıya ilk yarıya oranla daha iyi başladık. Sol kanattan yaptığı ataklarla rakip kaleyi bunatmaya başlayan Samsunspor takımı, istediği gol vuruşunu bir türlü yapamazken, ani kontra ataklarla gol arayan konuk ekip, bunun karşılığını 60. dakikada aldı. Kaleci Ahmet Şahin'in inanılmaz hatası sonucu golü buldu. Bu da konuk ekibin işini daha da kolaya sokunca bundan sonraki dakiukalarda nelerin olacağını düşünürken, aklımdan geçen acaba gollere ve puanlara bizim değilde konuk ekibin mi ihtiyacı var. Nedense dakikalar 70'i gösterirken Samsunspor Takımının sahada hala tek forvetle oynamasıydı.


- Haaa.....Belki yazmaya unuturum; Maçın hakemi içinde bir iki kelime söylemek istiyorum. Hakem triosu herhalde seçilerek, buraya gönderilmiştir diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Anlayanlar anlamıştır.

-
 Dakikalar 80'i gösterirken konuk ekibin kalesindeki bir karombol pozisyonunda konuk ekibin oyuncusuna çarpan top Samsunspor golü olarak Kayseri Erciyes filelerine gitti. Maçın sonları gelmeye başladığı dakikalarda golün verdiği moralle Samsunspor arkip kaleye daha fazla yüklenmeye başladı.

- Maçın genelinde baktığımızda beraberliğin aslında iki takıma da yaramadığı açıkca belli olurken, Samsunspor takımının oyunun skorunu değiştirecek bir atak ve hamle olmadığı da açıkça görünüyordu.


- Sahasında artık puan kaybetme lüksü olmayan Samsunspor ne yazikki kendi evinde yine puan kaybetti.

- Şansımıza rakiplerimizde kaybetti.

- Biz bu puanları çok ararız çok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR