O KUPA BURAYA GELECEK !!!

    Önce Basketbol takımımız sonrasında futbol takımımız bugün mutluluk sarhoşu yaptı bizi. İki takımımızın da Ankara mesaisi çok zorlu geçti ama ikisinide kazanmasını bildik bravo çocuklar.
   Samsunspor dile kolay 17 haftadır yenilmiyor. Bileği bükülmez bir arma olduk. Yüksel başkanımızın da emeklerinin boşa gitmediğini artık görebilmek inanılmaz bir mutluluk. Samsunspor için kimsenin yapmadığı, yapamadığını yapmak ve karşılığını nihayet almak, Yüksel başkanım herşey senin eserin. Seninle gurur duyuyoruz.
   Douglas ın jenerik füzesiyle maçta öne geçen Samsunspor, yapılan olumlu değişiklikleri skora yansıtamayıp, rahatlayacak ikinci golü bulamayınca sonlara doğru kalesine kapandı. Gençlerbirliği nin artan baskısı top çevirmeyide unutturunca tv başındaki bizler ne oluyor olduk. Bırakın dakikaları saniyelerin geçmediği anlarda rakip takımın etkili gol denemeleri, Samsunspor un topu kontrol edememesi, oluşan garip panik havası, maçın bizim cezaalanımıza yıkılması, hiç sevmem ama şarttı, bir futbolcumuzun da yere yatıp oyunu az da olsa soğutmaması maçta olumsuz yanlarımızdı.    
   Olumlu yan yokmuydu vardı  hemde nasıl !!!
   Hakem Mert Güzenge çok güzel giden şampiyonluk yolumuza 88 de pat diye düşen koca kayayı kaldırıp kenara attı. Sağolasın Mert hocam. Gözlerine sağlık..
   Soner in performansını birkaç tık artırması şart. Ali Ülgen ve Ali Kaan da oyuna kendilerini veremeyenlerdi. Maçın yıldızları Alim, Yunus Emre Çift ve Szumski idi.
   Son dakikaların zorlu geçmesine biraz erken kapanmamızın sebep olduğu maç, şampiyonluk yolundaki zorlu bir virajdı. Neden zorlu viraj olduğunu Gençlerbirliği nin  bulunduğu sıra ile oynadığı oyunu kıyaslarsak anlarız. 
   Önümüz hafta, düşme potasından bir türlü kendini kurtaramayan, pek sağı soluda belli olmayan, aldığımız iki mağlubiyetten biri olan Altınordu ile karşılaşacağız. Ciddiyeti elden bırakmadan kayıpsız geçeceğimizi düşündüğüm maçta tüm taraftarlarımızı stadyuma davet ediyorum. Az kaldı şampiyonluk yakın..
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR