Ne maç ne hakemm..

- Sezonun son haftasına 10. sırada giren Samsunspor evinde oynayacağı son maçında alacağı bir galibiyetliği 8.sırada bitirebilirdi. Tabiki bunları söylerken Samsunspor'un bu sezon neler kaybettiğinide iyi bilmek lazım. Şayet Samsunspor üst üste aldığı 4 yenilgiden ikisini kazanmış olsa idi bugün Bank Asya Ligi'nde play-off şansını yakalamış ve orada mücadele etme hakkına sahip olacaktı. Muhakkak ki yapılan bazı hatalı transferler ve onlara bağlı puan kayıpları bugünkü tabloyu ortaya çıkarmıştır. Ama bütün bunlardan bir ders almak ve ileriye dönük hatasız bir planlama yapmak lazım. Şuda bir gerçek ki Samsunspor yönetimi bu sezon başarılı olmuştur. Yani sizin anlayacağımız sınıfı geçmiştir.
- Maça gelince sezonun son maçı olması müsabakaya olan ilgiliyide azaltmış olduğu açıkca izlenirken Samsunspor'un maç kadrosunda da bazı değişikliklerin olduğu da izlenirken bununda gayet doğal olduğunu kabul ettiğimizi açıklamakta fayda vardır derken kale arkasından konuk ekip Orduspor aleyhine yapılan yanlış ve lüzumsuz tezahüratın Samsunspor'a vereceği zararıda düşünürken onlar adına hem utandım hemde üzüldüğümüde belirtmeden geçemeyeceğim.
- 21.dakikada Kenan'ın toqu gereksiz yere ayağında tutması sonucunda kaptırmasıyla konuk ekip 1-0 öne geçti. Her zaman yazıp çizip eleştiriyloruz. Futbol hata kabul etmez diye iyi ki bizim bu oynanan maçta puan veya puanlara ihtiyacımız yok. Sahada futbol adına hiç bir şeyin olmadığını üzülerek izlerken uyutan maçın 37.dakikasında kanattan yapılan ortaya Kenan'ın vurdugu muhteşem kafayı kaleci sadece seyretti. Oyuna denge geldi. Maçın ilk yarısına damgasını vuran hakem triosu utanarak seyrettim.
Binlerce seyircinin gördüğü ve yazık ki orta hakem ve yardımcısının görmediği penaltı için ise şunu söylemek lazım. 'hakemin gözüne gözlükkk'
- İnanın dakikalar bir türlü geçmek bilmiyor inanın yanımda iki tane minik Samsunspor taraftarı olan yağız Efe, Esen ve Elifsu Önal da olmasa maçın hiç bir tadı tuzu yoktu. Onlar sayesinde maçta vakit giçirdim desem kimse darılmasın. Şayet stadyumlarda tezahürat yapılacaksa kötü maç yöneten hakemlere tezahürat yapılması taraftarıyım. Şimdi diyeceksiniz ki hocam neden maçtan bahsetmiyorsunuz; Haklısınız görmedim dersem yalan söylememiş olurum.
- Kısacası can sıkıcı bir maç izledik. Maç hakkında fazla bir şey yazmaya gerek yok. İki tarafta oyuncu değiştirmeseydi harhalde sıkıntıdan uyuyacaktık gibi geliyor bana haa.. unutmadan söyleyeyim. Şarşırdıkya.!

- Annaler Gününüz kutlu olsun...
- Maçı unuttuk önümüzdeki sezona bakıyoruz.
- İyisiyle kötüsüyle bir sezon da böyle bitti
- Seneye görüşmek dileğiyle
- Bizden söylemesi.
- Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR