Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Şampiyon 12.adam

 Tribünde düşman,saha içinde dost olan bu iki kulüp maça prestijden öte bir derbi havası vermek istemelerine  rağmen hiç de derbi maçı gibi kıran kırana geçmedi. Zaten bu maça seyircilerde gereken önemi vermediler (her zamanki gibi). Stada gelen sadece her zamanki gibi taraftar grupları ile 500 "ü geçmeyen bizler gibi kemikleşmiş seyirci.Bizde,futbolcular gibi maçın hemen bitmesini ve en kısa yoldan eve gitmenin hesaplarını yaptık.90 dakika boyunca, ha bir ara Ordu spor 22. dakikada Sinan"la bir gol atmış,biz bu golü 28. dakikada Kenan"ın attığı golden sonra skortbortta gördük ki maç 1-1 olmuş.Sezonun bitmesine tüm futbolcular sevinirken sadece tahminim Kenan YELEK "Allah kahretsin !! tam form tuttum sezon bitti" diyerek üzülmüştür.
 Dedim ya öylesine bir maç.Gazozuna bile değil iken Ordu sporlu taraftarların yaptığı şiddete ŞAŞIRDIM diyemeyeceğim çünkü onlardan bekliyordum.Ama koltuk ve tuvalet fayanslarını söküp atmalarına üzüldüm.Bence bu haftaya değil tüm sezona damgasını vuran ne yönetim-ne hoca ve ekibi-nede futbolcular.Hani derler ya, 12"NCİ ADAM , biz bu adamları göremiyoruz.Ama onların sesleriyle onların tezahüratlarıyla, yemin ederim Kıbrıs"a bir kez daha çıkartma yaparız.Ama bu coşku,bu ruh diğer 11 futbolcuyu niye etkilemez onu anlamış değilim.
 Bence bu pazarın en güzel hareketi şirinler taraftar grubunun maç sonunda tekerlekli sandalyeye bağlı engelli arkadaşımızı( CENGİZ) tribünlere çağırarak ona tezahüratta bulunup sezonu ona hediye etmeleri idi. 2009-2010 futbol sezonunun bence şampiyonu gene 12 NCİ ADAM,YANİ TARAFTAR,YANİ ŞİRİNLER,YANİ ŞİRİN DEDE,YANİ ŞİRİN BABA, YANİ ÇİCO VE YANİ BELEDİYE KALE ARKASINI DOLDURAN O MUHTEŞEM ÇOCUKLAR
       H E P İ N İ Z E             T E Ş E K K Ü R L E R

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR