İKİNCİ YARININ İLK RANDEVUSU

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren kırmızı şimşekler ikinci yarı için hem kendi tesislerinde hem de Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi yaparak, 2. Yarı maçları için hazırım mesajını verdi. Yapılan transferlerle iyi bir ivme yakalayan ve gücüne güç katarak hazır hale gelen Yılport Samsunspor, 2. Yarının ilk müsabakası için Diyarbakır’da deplasmanda kapalı bir kutu olan Amed Sportif FK maçından 3 puan alarak haftayı kayıpsız kapamayı hedefliyorlar.

 

 Takım içerisindeki birlik ve beraberlik tam olup yapılan transferler ile eski transferlerin birbirine kaynaştırarak iyi bir ortam yakaladılar. Yılport Samsunspor’ un kadrosunun geniş olması dolayısıyla bazı futbolcuları başka takımlara kiralık verilmesi gündeme geldi.  Yılport Samsunspor ’da hedef kesin şampiyonluk olarak seçilirken 2. Yarı maçlarında hata yapmadan disiplin içerisinde sahada mücadele vererek, kazanarak fire vermek istemiyorlar. Hedefleri içerde ve dışarda oynayacakları müsabakalarda galibiyet olarak belirlendi. Efsane başkan İsmail Uyanık kesin şampiyon olabilmek adına her şeyi eksiksiz yerine getirdiğine inanıyorum.

 

Şimdi bütün kozlar teknik direktör Taner Taşkın’ın elinde. Futbolcuları birbirine kaynaştırarak futbol oynatmak onun elinde. Takım içindeki hava;  birlik, dayanışma, beraberlik ve kardeşlik olursa şampiyonluk kendiliğinden gelecektir.  Yılport Samsunspor kendisini takip eden takımların oynayacakları müsabakaları izleme komitesi göndererek rapor tutulup Taner Taşkın’a bildirilmesi gündemde. Böylece rakip analizleri elinde olan hoca, maç maç rakip rakip etüt yaparak her maça ayrı bir anlayış içinde kadro ve taktik sahaya sürecek.  Samsunspor taraftarlarını şimdiden heyecan sardı. Özlem giderebilmek yapılan transferleri izlemek için kendi sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçını hasretle bekliyorlar. Tribünleri doldurarak takımlarına tam destek verecek olan taraftarlarımız şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladılar bile. Bana göre eksiksiz firesiz güçlü Yılport Samsunspor geliyor.

 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR