HOŞ GELDİN SÜPER LİG!

Aynı Altınordu maçındaki gibi ilk yarı oyuna ağırlığını koyamayan Samsunspor, Gökhan Alsan ın erken bulduğu golle Boluspor u ümitlendirdi.  İlk yarısı başka ikinci yarısı bambaşka maçta Boluspor u sahadan silen Samsunspor, Douglas ın hat trick yaptığı maçta farka gitti. 

Toma ve son haftaların iyisi Soner Aydoğan ile skoru beşleyen şampiyon, bu sezonun Samsunspor açısından gayrıresmi bittiğinide dosta düşmana mesajlamış oldu. Bundan sonra kalan maçlarımızı ciddiyeti elimizden bırakmadan tamamlarsak ben başımızın ağrıyacağını pek düşünmüyorum. 
  
Süper Lig Samsun a ve Samsunspor a gönül vermiş tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun. Süperlig de kalıcı ve daimi oluruz ve inşallah yıllar yıllar öncesi olduğu gibi çok güçlü, etkili ve rakibin korktuğu bir deplasman oluruz. 

Bolu Spor İl Güvenlik Kurulu nun almış olduğu saçma sapan bir karar ile Samsun seyircisini maça almamak,  Allahın sopası yok diyorum. İnşallah böyle garip yasaklarla bir daha karşılaşmayız. Tribün cezası ile başlayan, deplasman yasağı ile devam eden anlamsız yaptırımlara galibiyetleri ile cevap veren Samsunspor durdurulamıyor. Son altı maça 16 gol sığdıran takımımız adeta göz kamaştırıyor. 

Maçın yine en iyisi tartışmasız Douglas tı. Altınordu maçında da oldukça etkili olan forvet, 14 dakika içinde üç gole imza atınca Süperlig e kendisi gitmeden korkusunu yolladı. İki maç ta hattrick yapıp Samsunspor u sırtlayan Douglas, Samsunspor tarihine girmek üzere. Allah ayağına taş değdirmesin. Bravo Douglas

Cihan, maçın diğer iyisiydi. Orta sahanın bence değişmezi olmalı. Süperlig potansiyeli var. Bence yavaş yavaş da hazırlanmalı. Alim, maçın genel ağırlığı Yunus Emre ile omuzlarındaydı. Boluspor un zayıf baskıları Alim duvarında eridi. 

Rakip takımda ise göze çarpan bir tek Bregu vardı. Adam kalite belli. Gökhan Alsan ın gol sonrası sevinci ise oldukça sertti. Samsunspor a karşı garip bir şekilde agresifleşen oyuncu, az kalsın bir yerini sakatlıyacaktı. Nacizane tavsiyem Samsunspor saplantısından bir an önce kurtulması.

Hakem Kadir Sağlam iki takımada eşit uzaklıktaydı. Hakan Bilgiç in pozisyonuna kural penaltı diyor, doğal olarak sarı karttan kırmızı kararı doğruydu.

Maç sonu Samsunspor a ve başkanımıza yapılanları anlamak imkansız. Sonuçta taraftarımız yok dolayısıyla Boluspor taraftarlarının bu şekilde stad etrafında saatlerce bekleyip, çıkışta Yüksel başkan ile tartışmaları akıl alır gibi değil. Sayın TFF hadi bakalım Samsunspor öksürse cezayı yapıştırıyorsun.

1 Nisan cumartesi 20:30 da Samsun 19 Mayıs stadyumu inşallah 33 bin Samsunspor lu taraftarı ağırlayacak. Bunu tüm taraftarlarımızdan canı gönülden istiyorum. O stadı dolduralım. Süperlig e geliyoruz mesajını o maçta çok net verelim. Artık eski Samsunspor yok, şimdi değilse ne zaman. 

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR