Hayırlı olsun

- Orduspor - Samsunspor maçı için bir gün önceden yollara düştük. Ordu'ya gittiğimizde Samsunspor'un kamp yaptığı otelde kendilerini ziyaret ettiğimizde sporcuların teknik adamların yöneticilerin mükemmel bir atmosferde olduklarını incelemedim. Maçtan önce şehri gezdiğimizde Ordu şehrindeki havanın dağılmaya başlamış olduğunu izledim. Bunların maçada yansıması en büyük dileğim diye düşündüm.
- Stadyuma girdiğimde maçı televizyon naklen vermesine rağmen iyi bir seyirci potansiyelinin olduğunu gördüm. Maça gelince; Ev sahibi takım maça daha iyi başladığını izledim. Maçın daha 4.dakikasında Orduspor Ahmet Kuru ile öne geçti.İlk 20 dakikada baktığımızda Samsunspor'un sahada futbol adına hemen hemen bir şey yapmadığını izledim. Ev sahibi daha atak daha istekliydi.
- İlk yarıda bir çok gol pozisyonunu harcayan Orduspor biraz daha akıllı olsa ilk 40 dakika içinde skor daha farklı olabilirdi. Samsunspor kaleye 42.dakikada Zenke ile bir şut çekebildi.
- Maçın ilk yarısının değerlendirmesini yaparsak; İlk yarının hakimi topa daha çok sahip olan tarafın ev sahibi olduğunu açıkca söylemek gerekir. Samsunspor ise ilk 45 dakikada pekte bir şey yapamadı. Nasıl bir taktikle oynadığını çözemediğimide açıkca söylemek isterim.
-İkinci yarıya Musa-Aziz değişikliğiyle başlayan Samsunspor, 48.dakikada akıl almaz bir gol kaçırdı. Hani derlerlay saç-baş yoldurur diye işte böyle bir şey.
- Maçın en önemli olayları ise Hüseyin Kalpar'ın yerinde ve zamanında yaptığı değişiklik hamleleri olrak göründü. İkinci yarının başında Aziz'i oyuna alması Samsunspor'un hücum gücünü artırırken Ufuk - Dilaver değişikliği oyuna ayrı bir hava getirdi. Dakikalar 75'i gösterirken Zenke skoru 1-1'e getirdi.
- Golden sonra oyun hakimiyetini eline alan Samsunspor, artık oyunu kendi istediği şekilde yönlendirmeye başladı. Sonuçta Samsunspor, Bank Asya Ligi'ndeki görevini tamamlayıp yıllardırn özlemini çektiği Süper Lig'e büyük ölçüde 'merhaba' dedi.
Bütün Samsun'u hayırlı olsun emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler.
- HAYIRLI OLSUN
- SÜPER LİG'DE GÖRÜŞMEK ÜZERE
-HOŞÇA KALIN
-BİZDEN SÖYLEMESİ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR