GÜLEMEDEN SEVİNDİK!!!

Ülkemizi kahreden deprem felaketi sonrası verilen aradan sonra, kendi evimizde çıktığımız Rizespor maçının önemi gerçekten çok büyüktü. Önemliydi ama spor camiasını da çok derinden sarsan felaket, futbolcularımızda da büyük hasar bırakmıştı. Zira daha önce oynadığı takım arkadaşlarından üzücü haberler almışlardı. Toplamda 9 profesyonel takımın ligden çekilmesi ile Türk futbol dünyasıda büyük yara aldı. Allah milletimize, böyle eşi benzeri görülmemiş acılar bir daha yaşatmasın inşallah. Önümüzde çok zorlu geçecek aylar var. Allah hepimizin, özellikle depremzede kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Yanlarında olduğumuzu unutmasınlar. Tüm Türkiye Tek Yürek.
   Maçtan önce Rizespor un kolay teslim olmayacağını düşünüyordum yanılmışım. Oldukça etkisiz bir ilk yarı çıkartan Samsunspor karşısında, elle tutulur gözle görülür hiçbir atağı olmayan Rizespor un beraberliğe razı görüntüsü galibiyete olan inancımı oldukça artırdı. Olawoyin harici eksiği olmayan, son 16 maçında sadece bir mağlubiyet alan Rizespor un bir puana razı görüntüsü hiç beklediğim birşey değildi. İlk yarı iki takımın da vasat oyunuyla tamamlandı.
   İkinci yarıya aynı kadro ile ama golü sonlara bırakma niyetinde olmadığını hissettirerek başlayan Samsunspor, aradığı golü 55 numarasından 55. dakika da buldu. Golden sonra risk alan  Rizespor un gol bulma çabaları katı savunma anlayışınıda terke zorladı. Rizespor un etkili olduğu dakikalarda, yorulan Kaan ve Ali nin yerine Soner ve Harris i alıp, tekrar topla oynama üstünlüğünü geri kazanan Samsunspor, dakikalar 77 yi gösterdiğinde sürpriz golcüsü Alim le ikinci golü buldu. Golden sonra karnaval yerine dönen 19 Mayıs stadı görülmeye değerdi. Binlerce taraftarı ile şampiyonluk şarkıları daha bir gür söylendi. Bravo çocuklar az kaldı yolun sonu şampiyonluk inşallah.
   Oldukça soğuk havaya ve 8 bine yakın taraftarı cezalı olan Samsunspor da, stadyum un neredeyse dolu olması çok sevindirici. Demek ki taraftar inanıyor. Bunu kaybetmemek iyi değerlendirmek gerek. 
   Önümüzde çok daha zorlu bir rakip var. Playof potasından kopmak istemeyen ve süper taraftarıyla bence süperlig i birçok takımdan daha fazla hakeden Sakaryaspor. Gönlüm Samsunspor ve Sakaryaspor un süperlig e çıkmasından yana ama bu hafta rakibiz. Kazanan inşallah yine biz oluruz. 
   Bu vesile ile tekrar güzel ülkemizin başı sağolsun. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR