Gizli Başkan..!

Süperlig yolunda son haftalarda aldığı seri galibiyetler ile yoluna devam eden Samsunspor; ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayarak zirveye demir attı.
Oynanan futbolun kalitesinden söz etmeye fazla gerek yok. Görüyoruz ki oyunun ilk yarısında başka, ikinci yarısında bambaşka bir Samsunspor izlemek mümkün. Samsunspor işini yapıyor, Samsunspor sonuca gidiyor, Samsunspor taraftarını sevindiriyor, artık her yerde Samsunspor konuşuluyor.
Ne garip değilmi? Haftalardır istifaya davet edilen ve tepkiler alan bir hocanın tribünlere çağrılıp oleyy oleyy yaptırılarak Samsun seninle gurur duyuyor denmesi ne kadar ilginç değilmi? Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi bir kullübün sıkça teknik direktör değiştirmesinin istikrar açısından doğru olmadığının en güzel örneğini şuan görmekteyiz sanırım. Her şeye rağmen Samsunspor yönetiminin sabırla arkasında durup onu desteklemesi yapılan doğruların en doğru olanıydı bence.
Şampiyonluk için şehir adeta kenetlenmiş durumda. Yönetimden teknik heyete, futbolcularından taraftarına kadar tüm Samsunspor camiası şampiyonluk inancı içinde coşkuyla herkes elinden gelen mücadeleyi vererek üzerine düşeni yapıyor.
Bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biride sayın Galip Öztürk; hafta sonu sizleride aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk sevgili büyük başkan. Yaptığınız ve yapacağınız katkılarınızdan dolayı size minnettarız. Bizim için Samsunspor un gizli başkanı konumundasınız. Adını rahmetle andığımız efsane başkan Hasbi Menteşoğlu ile şampiyonluğu kıl payı kaçırdık; ama yükseleceğimiz süperligde ümit ediyorum özlenen ve hayal edilen şampiyonluğuda siz yaşatacaksınız Samsunspor ve taraftarlarına.
Önümüzde sabır ile beklediğimiz yaklaşık kırk günlük bir süreç var. Bu süreçte havaya girmeden, hiç bir oyuna gelmeden,sade ve sadece her maça bir final havasında hazırlanıp şampiyonluk ipini ligin sonuna kadar göğüsleyebileceğimize inanıyorum. Haftaya Denizlispor ile karşılaşacağız, buradanda inşallah Samsunsporumuz kendine yakışır bir sonuçla evine dönecektir.
Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR