Şevki Yıldırım

Şevki Yıldırım

Gazeteciye dava

ÇGD, habercilik görevini yapan ANKA'ya açılan davanın geri çekilmesini istedi.
ÇGD Genel Başkanı Ahmet Abakay bir açıklama yapmış. Açıklama şöyle:
 
"CHP'nin Medya'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kendisiyle ilgili bir haber nedeniyle Anka Haber Ajansı'na 20 bin Lira tazminat davası açmış bulunuyor.
Davaya konu olan Haber, dönemin CHP Ankara il Başkanı Tarık Şengül'ün düzenlediği  basın toplantısında, “tenzil-i rütbeye uğramış bir genel Başkan Yardımcısının gönderdiği işadamı bana rüşvet teklif etti” şeklindeki sözleriyle ilgilidir.Haberde, bu deyimle Partinin Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin'in kastedildiği kaydedilmiştir.
Gürsel Tekin , kendisinin ima edilmesini dava konusu yapıyor.Kendisini  çok açık ima eden zaten basın toplantısını düzenleyen il başkanıdır.Anka muhabiri ve Ajans burada gazetecilik görevini yapmış,okuyucuyu doğru aydınlatmıştır.Bu haberde kendisini  ima eden de Ajans değil Tarık Şengül dür.Gürsel tekin'in hesaplaşacağı ya da dava açacağı  kişi varsa o da  gazetecilik görevini yapan ANKA değil, Tarık şengül'dür.
Sayın Gürsel Tekin'in AKP iktidarının  temsilcileri gibi, hoşuna gitmeyen haberleri yazanları hemen dava etme alışkanlığına yönelmesini kınıyoruz.Tekin'in sembolik bir rakam değil 20 bin lira istemesi de  zaten ekonomik sıkıntıda olduğu, muhabirlerine ödeme güçlüğü içinde bulunduğu bilinen Ajansı daha da zora sokacağı, bunun Anka'da çalışan basın emekçisi arkadaşlarımıza da darbe vuracağı bilinmelidir.
Gürsel Tekin'in, haksız bir şekilde açılan bu davayı geri çekmesini talep ediyoruz."

EMİR MARKET&RESTORANT
KATKILARIYLA

Bugünkü fotoğrafımız da Samsun'dan.Bu fotoğrafın neresi olduğunu sizden istiyoruz. İstediğimiz yalnızca bu. Ve siz bizi Saat 17:00'ye kadar arıyorsunuz. Cevaplarınızı [email protected]; [email protected] ya da 420 04 28 nolu telefona bildiryorsunuz. Dünkü Fotoğraf Terme/Amazon heykeli idi. Cahide Mercan adlı okurumuz Terme/Amzon Heykeli'ni doğru bildi. Emir Balık Market balık ekmek kartı bizde.

YENİ BİR HEYECAN

Yarından itibaren sizinle yeni bir heyecanı daha paylaşacağız. Nedir peki bu heyecan diyorsunuz biliyorum. OTAT katkılarıyla yeni bir heyecan yaşayacağız sizinle. OTAT tarafından sorulacak soruları bilene OTAT bir kilo taze yoğurt armağan edecek. Siz de gidip İstiklal Caddesi üzerindeki OTAT reyonundan yoğurdunuzu alacak ve afiyetle yiyeceksiniz. Hazır olun Yarın OTAT heyecanı yaşanacak köşemizde.

ERSOY ABİ DÖNEMİ

CHP'de  kendisine başkanlık önerisi yapılan Avukat Ersoy Üstay, başkanlık konsundaki kararını bildirdi. Böylelikle Samsun'da yeni bir Ersoy Üstay dönemi başlamış oldu.

Ersoy abi, ısrarlı talepler üzerine il başkanlığı önerisi için bugüne kadar süre istemişti. Üstay düşünmek için istediği süreyi boş geçirmedi ve çeşitli görüşmelerde bulundu. Oluşturmak istediği İl Yönetim Kurulu için kafasındaki isimleri aradı. Onların düşüncelerini aldı. Kurulda birlikte çalışma önerilerini getirdi. Kimi öneri için teşekkür etti. Kimileri birlikte çalışabilecekjlerini bildirdi. Bizm kulağımıza gelenlere göre Mustafa Polat, Sadi Subaşı gibi ağır toplar Ersoy abi formülünde yer alacak. İsmi İl başkanlığı için geçenlerden bir kişiye de birlikte çalışalım önerisi getirildiği, ancak o kişinin, "Ben yönetimde yer almayı düşünmüyorum" dediği de kulağımıza geldi.

Bu arada, CHP'de yaşanan tüm bu gelişmeleri hızlı, doğru ve güvenilir biçimde veren tek gazete olduğumuzu da sizinle paylaşmak istiyoruz haklı olarak. Yalnızca CHP haberleri değil rakiplerimizle farkımız. Pek çok haberde açık ara önde olduğumuzu siz daha iyi biliyorsunuz.
Kabilemizin ciğer röntgenini siz çekiyorsunuz. Sonuçların ne olduğunu da elbet en iyi siz bileceksiniz. Bizi izlemeye devam edin yanılmazssınız!

GERİYE SAYIM

Söz gazetelerden ve bizim kabilemizden açıldı madem devam edelim. BİK'in Samsun yazılı basınına verdiği süre 11 Ekim tarihinde doluyor. Yani, geriye sayım başladı kısacası. Şimdi kimilerinin merdiven altı dediği gazete kabileleri harıl harıl arkadan dolanma çabalarını yoğunlaştırıyor. BİK'e önemli görevler düşüyor. 15 gün kaldı gözümüz BİK'te.. Şimdilik bu kadar yeter. Konuyu en kısa zamanda gündeme taşıyacağız. İlginç  bilgileri sizinle paylaşacağız. Belki yararı olacak Samsun medyasına..

MEŞGUL!

Katolik okulunda yemek vaktinde elmaların olduğu masanın üzerinde bir yazı varmış.
"Lütfen 1 adet alınız Tanrı sizi gözetliyor"
Az ileride duran çikolatalı kurabiye masasına da öğrencilerden birisi bir not iliştirmiş.
"Alabildiğiniz kadar alın çünkü Tanrı elmaları gözetlemekle meşgul."

GÜZEL SÖZ

'Çocukların nasihatten çok iyi bir örneğe ihtiyaçları vardır.'
Joseph Joubert

HAYYAM'DAN

Bahtımın kökü yeşerip dal budak da verse
Eğretidir bu ömür diye giydiğin elbise;
Mıhlar gevşek bir gölgeliktir beden çadır,
Pek dayanma sakın ne kadar sağlam da görünse.

HIRSIZ!!

Hırsızlık boyut tanımıyor. Hepimizin Çiftlik Caddesi olarak adlandırdığı İstiklal Caddesi üzerindeki mazgal demirleri kimliği belirlenemeyen hırsızlar tarafından mülklerine geçirilmiş. Bunlar hurda olarak satılıp harçlık mı yapılacak? SASKi bu hırsızlarla nasıl başedecek? Diyor bizi arayıp da konuyu aktaran arkadaş. Ne dersiniz?

KALEM SİZDE

BedeLLi AskerLik GeLiyor ;
- Zenginsen Ver , Canın Sağ OLsun . .
- Fakirsen ÖL , Vatan Sağ OLsun !
(Teşekkürler Ahmet Çağdaş Çatoğlu)

Tansu Tekin'in Objektifi

Günün Fotoğrafı

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şevki Yıldırım Arşivi
SON YAZILAR