Fuat Çapa 2 Eyüpspor 2

 Bir ihtimal bu maçı alırda playof şansımızı sürdürebilirmiyiz rüyasına dalsakta, uyanmak çok sürmedi. Kendi evimizde Eyüpspor da bizden istediğini aldı ve gitti. Şampiyonluk için çıktığımız yolda ancak bu kadar üzebilirdiniz bu taraftarı, tebrikler. Matematiksel olarak playof şansımız devam etsede, sanırım hiçbir Samsunspor lu taraftarın ne hocaya ne futbolcusuna inancı kalmamıştır. 

   Maçta Kayamba ve Alaattin in uyumsuzluğu, Nurullah ın formsuzluğu, Hasan, Cihan ve Saviçeviç in Tomane yi topla buluşturamaması, Fofana ve Osman ın diğer maçlarına oranla etkisizliği gözüme ilk çarpanlar oldu. Oyun anlamında genelde etkili, güçlü ve kazanmayı isteyen bir Samsunspor vardı aslında sahada. Baskılı, hücumu düşünen ama gol pozisyonlarınıda cömertçe harcayan üstünede kolay pozisyon veren bir Samsunspor. Düzeltmemiz gereken çok faktör var. Fuat hocanın gecikmeli ve hatalı hamleleri, bu önemli maçın puan kayıplarının ana sebebidir. Eyüpspor u burda rahatlıkla yenebilir yolumuza devam edebilirdik. Bu maçta Eyüpspor a Samsunspor değil Fuat hoca puan vermiştir.

Birde dakika 85 di sanırım. Eyüpspor un hipnozla uyuttuğu ( başka bir açıklaması olamaz çünkü) Fuat hocanın maçın artık bitiş dakikalarında Tolcay hamlesini tribünlerin durdurma anı ise bende Fuat hocanın bittiğini tescilledi. Bu saatten sonra Fuat Çapa Samsunspor da öylesine teknik direktör olur. 

   Dakika 59 golü bulmuşsun. Öne geçmişsin. Saviçeviç zaten sakatlıktan çıkmış alsana oyundan koysana Yunus u, Alaattin aksıyor alsana Ali yi. Ensar, Tallo, Yunus, Ali en fazla 65 de oyuna alınmalıydılar. 

   Maçta dikkatimi çeken bir diğer konu 3 pozisyondada (Savi, Toma, Fofana) penaltı çalınabilirken tamamını ıskalayan bir hakem, ve tüm takdir haklarını Eyüpten yana kullanan bir yan hakem. Maçın hakem triosunun bendeki puanı koca bir sıfır.

   Önümüzde Adanaspor maçı var. Eğer bizden üç puan alabilirlerse playof hesaplarını kendilerine devredeceğimiz bir Adanaspor. Pek de yazılacak bir şey kalmadı. Tadımız tamamen kaçtı. Kimseyi kırmadan üzmeden yazımızı tamamlayalım. Bu haftada böyle olsun, herşeyin hayırlısı diyelim..

   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR