Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

VAAT EDİLEN HEDEFLER VE GERÇEKLER

Geçen hafta aldığımız Manisa Fk maçı mağlubiyeti sonrasında playoff umutlarımız da tamamen suya düşmüştü ancak rakiplerimizin puan kayıpları sonrası olası bir Eyüpspor galibiyeti acaba olur mu sorusunu akıllara getirdi.
Ancak benim bu maça dair galibiyet gibi bir inancım futbolcu ve teknik ekip yönünden hiç olmadı, ancak maça iyi başlayan ve golü bulan tarafta biz olduk ancak psikolojik olarak yine kalemizde golü golleri gördük. Bu sonuçla birlikte bu sezon tamamen bizim için bitti ve gelecek sezon için ne gibi bir yapılanma olacak diye bekler duruma geçtim.
Şimdi gelelim maç ile ilgili görüşlerime bu takım bu sezon bir Erzurumspor maçında, bir Ankaragücü, birde Eyüpspor maçlarında böyle göze hoş gelen arzulu, istekli bir futbol oynadı ancak şunu sormak istiyorum hem oyunculara hem de Fuat Çapa hocama affedersiniz ama yumurta kapıya geldiğinde mi böyle gayret edeceğiz, galibiyet için mücadele edeceğiz, neden sezonun tamamın da bu takım böyle oynamadı bu kadar mücadele etmedi. Fuat hocam maç sonrası açıklamalarını da hayretle izledim dinledim ortada bir sorun olduğunu kabul ediyorsun eyvallah ama bunun çözümü istifa mı diye bir demeç verdin. Sen bu takımın teknik direktörü Futbol şubesinin tek sorumlu ve yetkili ismisin ortada bir sorun ve başarısızlık var ise bunu kim çözecek size soruyorum her halde gelipte ben çözmeyeceğim değil mi?
Başarısız olduğunu kabullenen sen, hedefe giden bir takımın hedef hocası değilsin artık, biz bunu ilk geldiğinde de söyledik ancak hocamızdır dedik, sonuna kadar da arkanda durduk çünkü ilk geldiğinde aldığın peş peşe galibiyetler bizi çok mutlu etmişti, fakat çok kısa bir zaman diliminde bunun sadece uzun sürmeyecek bir rüya olduğunu ancak geldiğimiz noktada anlamış olduk, yani ilk geldiğin gün yaptığımız yorumlar doğru çıktı Fuat hocam.
Sezon başı Mehmet Altıparmak ile başlayan sezonda Mehmet hoca ile yollarımızı ayırdık nedeni ise hedefe onunla yürüyemeyeceğimiz anlaşıldığı içindi şimdi size de sormak istiyorum sevgili Yüksel Yıldırım başkanım. Mehmet hoca sonrası bu takımı süper lige taşıyabilecek kalitede bir hoca ararken Fuat Çapa hoca da nasıl ikna oldunuz veya hedefiniz tam anlamıyla bu sene süper lig değimliydi? Çünkü sezon başı aslında buna benzer sözleriniz olmuştu yanılmıyorsam başkanım bakınız maddi ya da manevi Samsunspor için harcadığınız zamanı da çok iyi bilenlerdenim hatta yenildiğimiz zamanlar da bile ne kadar çok üzülüp kahrolduğunuzu da çok iyi biliyorum yalnız bu ne kadar daha bu şekilde sürecek sevgili başkanım.
Şimdi gelelim transfer politikasına bu sezon birkaç futbolcu hariç takımımıza kazandırılan futbolcuların aslında hiçbirinde suç ve hata yok biliyormusunuz neden mi diye soracak olursanız siz böylesine şehri, taraftarları, camiası ve hedefi büyük olan bir takıma bunların hiç birini saha içinde taşıyamayacak kapasitede olan ve kendilerine 10 gömlek büyük gelen bir formayı teslim ederseniz hiç boşu boşuna üzülmeyecek, kederlenmeyeceksin çünkü adamların gücü ile futbol mantalitesi bu kadar arkadaş onun için ne yapmamız gerekirmiş düzgün bir futbol aklı ile yola çıkarsak bu sezondan harbi har bi, net bir şekilde ders çıkarırsak seneye Şampiyonluk görürüz, yoksa  daha çok kara kışlar görür bu büyük taraftarlarımıza hayal satmaya ve ilçe takımlarından 3. İla 4 yemeye devam ederiz benden söylemesi. 
Çünkü dost olan kimse dostundan gerçeği saklamaz, dostunun kusurunu, yanlışını acı da olsa söyler, dostunu uyarır, dostun acı sözü iyilik içindir bunu lütfen unutmayın sevgili başkanım.
Not. Ben bu köşe yazımı yazarken Fuat Çapa ile ilgili yeni gelişmeler olabileceği iddiaları vardı alınacak her hangi bir kararın şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR