FİLYASYON

Salı Sallanacak gibi gözüküyor, hayal satmayan büyük Başkan efsane olma yolunda ilerliyor.

İş hayatında başarı merdivenlerini bir bir çıkan Yüksel Yıldırım Başkan spor adamı olma yönünde attığı devrimsel adımlarla Samsunspor'un şanlı tarihine ve geleceğine damga vuracağını gösterdi.

A takım ve akademik altyapı için tesisler yapılıyor, güzel bir tüzükle dernekleşme, sistem, plan, proje ve eğitim olmak üzere sportif anlamda ilk etapta 5 yıllık Ertuğrul Sağlam önderliğinde projeler tam hızla devam ediyor.

Siz değerli okurlarım bunları zaten biliyorsunuz, defalarca yazdık konuştuk ama okuması bile güzel...

Son günlerde adını çok duyduğumuz FİLYASYON kelimesi ne demekmiş? Hastalığın kaynağını bulup merkezine inmek. Yüksel başkan da hastalığın kaynağını bulup yok etti...

Taraftarımızı kararsızlık öldürecek derken Spor Bakanı, TFF ve diğer takım temsilcileri ile yaptığı video konferans sonucu bazı konularda görüş birliğinde buluşup ön protokol hazırladılar.

Birde bu kararlara sağlık yönünden şöyle bir bakalım, alt liglerde birçok takımın ya tesisi yok ve yahut bakımsız sağlık ve doktor yönünden sıkıntılı, ulaşım yönünden sıkıntılı, sporcu sağlığı ve hijyen yönünden sıkıntılı. Alınacak kararlar
zaten maddi anlamda zor durumdaki takımlara ayrıca külfiyet getirecek, en iyisi kestirmeden sezonu bitirmektir.

Örnek verirsek Samsunspor takımı bir deplasman maçı için icabında iki uçak kullanma imkanına sahipken diğer alt liglerde kaç takım bunu karşılar? Tabi ki yok, bunlar değerlendirmeye alınacak ama en önemlisi kulüpler mağdur edilmeyecek.

Çıkacak olan kararlara Yılport Samsunspor açısından baktığımız zaman bizim için bir şey farketmiyor, şerefli arması ile kurumsal bir kimliğe kavuşan takımımız için yazı da gelse bizim, tura da gelse bizim, dik de gelse bizim... Bizlerin özlemi takımımıza ve ölüyü dirilten tezahüratlar yapan taraftarlarımıza  olacak. 

Diğer bir konu; ben hemen hemen yan sahalarda ve amatörün her grubu dahil bütün maçları takip ederim, hayat felsefem önce sağlık sonra futboldur. Özellikle amatör maçları çok ama çok özledim, inşallah güzel günlerde buluşmak üzere diyelim..

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR