DOUGLAS TANQUE!

Cebinde Süper Lig bileti taşıyan maçı alnımızın akı ile galibiyetle tamamladık. 

25 bin taraftarın önünde kaybetmek de olmazdı değil mi? Maça golle başlamak, maçın atmosferini bir anda değiştirdi. Mücahit'in akıl dolu kafa vuruşunu tamamlayan Douglas, bu maçında içinden geçeceğini hissettirdi. 

Son haftaların yıldızı Alim Öztürk, Yunus Emre den aldığı geri pası Kappel'e kaptırmasıyla 19 Mayıs Stadyumuna adeta 1 nisan şakası yaptı. Daha maçın başında en önemli silahını kaybeden Samsunspor, kısa bir travmadan sonra oyunu rölantiye aldı. Pendikspor un  cılız atakları defansı zorlamayınca, orta saha ve forvet yine gol yoklamaya başladı. 31 de Cihan ın mükemmel asistini ziyan etmeyen Douglas Pendikspor un tüm hesaplarını altüst etti.

İlk yarıyı 2-0 tamamlamak isteyen Samsunspor da, Fofana'nın arkası dönük Gökcan ı çizgi üzerinde yere indirmesi tam bir saatli bombaydı. Akabinde kazanılan penaltı ve Regattin in golü 2-1. Eksik olmanın verdiği gerginlik yerini iyiden iyiye tedirginliğe bıraktı. Pendikspor un artan baskısı hakem Suat Arslanboğa nın düdüğüyle son buldu. İlk yarının sonu Samsunspor un da nefes almasını sağladı.

İkinci yarıya da oldukça rölanti başlayan Samsunspor, maçı neredeyse kendi sahasında kabul edip Pendikspor'u iyice havaya soktu. Dakikalar 55 i gösterdiğinde yine rakibin en iyileri Gökcan ve Kappel sahneye çıkıp, Samsunspor u adeta açmaza soktu. 2-2 

Hüseyin Eroğlu, yorulan Douglas ve Fofana'nın yerine Laura ve Tomane hamlesini gecikmeden kullandı. Oyunda dengeyi tekrar sağlayan Samsunspor, oyunun sonlarına doğru yine defans oyuncuları Zeki ve Yusuf Abdioğlu ile maçtan galip ayrılmasını bildi.

Kolay maç yok ama Samsunspor bu ligin üzerinde bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Bir söz de bu başarıda büyük pay sahibi Hüseyin Eroğlu'na. Bu kadar şaşalı bir başarıda efendiliğini ve duruşunu gerçekten takdir ettim. Hepimizi de yanılttın, iyi ki bizim hocamızsın.

Önümüz hafta, Göztepe maçından sonra görüşmek dileği ile..

Hoşça kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR