Darısı İkinci Yarıya !!!

      Devre arasına bir aksilik olmadan hayırlısıyla girdik ya gözümüz aydın. Bu takımın bu ligi ikinci sırada bitirmesi adının şanının büyüklüğündendir. Sıralamada istediğimiz yerde, oyun anlamında istemediğimiz yerdeyiz. Takım olarak pas yapmayı beceremiyor aksıyoruz. Adanaspor a verilen pozisyonları ben sayamadım. Rakip Pendik, Bandırma, Bolu gibi, gözü yükseklerde takımlardan biri olsaydı ne olurdu bilemiyorum. Şampiyonluk kovalayan takım için ultra lüks bu verilen açıklar. Toparlanamamak, bir oyun  sistemini takıma adapte edememek Samsunspor'a yakışmıyor. Acilen takımda hemen onbir oynayabilecek, hazır, en az dört mevki şart. Çalışmalara derhal başlanmalı, yetişmedi olmadı anlaşamadık bulabildiklerimiz bunlar edebiyatı kesinlikle yapılmamalı. Eğer şampiyonluk isteğinde samimi isek.
      Kolay maç yok onu kabul ettik ama biz kötü oynuyoruz. Puan tablosundaki yeri hak eden bir oyunumuz yok. Kötü oynayıp kazandığımız bir maçtı Adanaspor maçı, bunda sanırım hepimiz hemfikiriz. Henüz daha maçın başında 2-3 ve 5. dakikada rakibin üç net pozisyona girmesi açıklanabilir mi ! Adanaspor da maçın kolay geçmeyeceğinin sinyalini verdi oda ayrı. Güçlü ve seri oyuncuları, özellikle İseka uyum içindeydiler ve Samsunspor'dan daha derli toplu bir görüntü verdiler. Adanaspor belli ki puan almaya gelmiş. Neyse ki Osman, Kaan, Laura imzalı gol gecikmedi, gelen gol bir nebze olsun Adanaspor un gardını düşürdü. Douglas ın yine sessizliğini bozmadığı maçta, Samsunspor 23 ve 45 te iki gol daha bulsa da, hakemin onayından geçemeyerek devre arasına 1-0 lık stresli bir skor ile girdi. 
      İkinci yarısı karşılıklı vasat gol arayışları ile geçen maça 74 te Cihan ın golü nokta koyar diye düşünenler 90+7 de eski Samsunsporlu Ahmethan'ın golü ile yanıldığını anladı. 9 dakika uzatma verilen maçta kalan dakikalar oldukça stres yüklüydü ama korkulan olmadı. Samsunspor maçtan çok değerli üç puanla ayrılmayı başardı. Ligin ikinci yarısına, ikinci sıradan başlayacak.
      Devre arasını iyi değerlendirip, yapılacak takviyelerle lige süper bir giriş Samsunspor a çok yakışacak. Teknik ekibin muhakkak belirlediği futbolcular vardır. Zaman geçirmeden kampa dahil edilmeleri takıma uyum sürecini olumlu etkiler. 
      Hakem Adnan Deniz Kayatepe maçta oldukça etkiliydi. Hakkaniyetli yönetimi Samsunspor taraftarından da tam not aldı. Maçın son dakikaları oldukça stresli geçsede maç sonu taraftar futbolcu birlikteliği de görülmeye değerdi. 
      15 ocak pazar günü saat 15:00 da yine kendi evimizde Altay ı konuk edeceğiz. Çok daha zorlu geçeceğini tahmin ettiğim ikinci yarı kaldığımız yerden devam ama bu şekilde değil. Daha güçlü çok farklı bir Samsunspor ile buluşmak, ilk devreyi ilk ikide bitirdiğimiz gibi ligide ilk ikide bitirmek dileği ile 
      Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR