ÇARŞAMBASPOR'UN YÜKSELİŞİ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4.cü grupta mücadele veren yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor’un son haftalardaki performansı ve yükselişi devam ediyor. Her hafta içerde ve dışarda kazanmaya devam eden yeşil beyazlılar zirvedeki takımlar puan kaybederlerse Çarşambaspor gelecek haftalarda şampiyonluk şarkıları söylemeye başlar gibi geliyor.

Geçen hafta başarılı teknik direktör Dobi Hasan Şengün ve yardımcısı İmdat Aslan’la beraber olduk. Şengün ile takımın gidişatı hakkında bilgiler aldık. ‘‘Şayet sezon başında ben görev almış olsaydım ve transferleri ben yapıp hazırlık kampında olsaydım yeşil beyazlı Çarşambaspor bugün çok farklı yerlerde olurdu’’ diyerek yine de kaybedilmiş bir şey yok lig devam ediyor, azda olsa bizim de şampiyonluk şansının olduğunu söyledi.

Ben de hocama katılıyorum takım istim üzerinde, futbolcular çok azimli ve istekli kazanmak adına her şeylerini ortaya koyuyorlar. Efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor ismi ile geçmişteki başarıları ile rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı Çarşambaspor’un cefakâr taraftarları takım kazandıkça onlarda tribünde adeta coşuyorlar. Takımlarını her deplasmanda yalnız bırakmayan, sürekli destek veren taraftarlar takımlarının bu büyük çıkışı ile şampiyonluk bekliyorlar. Neden olmasın zirve mücadelesi yapan takımlar puan kaybetmeye devam ederlerse Çarşambaspor ’da içerde ve dışarda kazanmaya devam ederse neden olmasın diyorum.

Yeşil beyazlı Çarşambaspor istim üzerinde, birlik ve beraberlik içerisinde el ele zirveye doğru adım adım Çarşambaspor geliyor. Çarşamba’nın zengin iş adamları takımına şimdi sahip çıkmayacaksınız da ne zaman sahip çıkacaksınız? Her şey 50 yıldır takip ettiğim Çarşambaspor için!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR