ÇARŞAMBASPOR SERİ PEŞİNDE

Çarşambaspor son haftalardaki çıkışını sürdürmeye devam ediyor.

Şayet sezon başında kaybettiği puanları kazanmış olsaydı bugün Çarşamba şehri ve taraftarları şampiyonluk şarkıları söyleyeceklerdi ama yine de zaman geçmiş değil. 

Lig her hafta değişik bir hal alıyor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir sezon yaşıyoruz. Zirvedeki takımlar puan kaybetmeye şayet devam ederlerse yeşil-beyazlı Çarşambaspor bu durumu iyi değerlendirerek içerde ve dışarda kazanmaya devam ederse neden şampiyon olmasın diyoruz.

Nüfusu 100 bini aşmış olan kos koca bir Çarşamba'dan bahsediyorum.. Yıllardır 1.Lig 2.Lig ve 3.Lig oynamış olan bu takımın soruyorum size arkadaşlar, amatör ligde ne işi var? Güzel ilçemiz yeşil Çarşamba'nın fedakar ve cefakar taraftarları sizlerin takıma verdiği destek hiç bir zaman tartışılmaz.

Bugün toprağım Çarşamba'yı ziyaret ettik. Teknik direktör Hasan Şengün ve İmdat Aslan ile birlikte Çarşambaspor'un başarısı ve gidişatı hakkında bilgi aldık. Bana söylediği tek söz bu takıma erken gelseydim şimdi zirvede biz oturmuş olurduk. 

kosee.jpeg

Daha ligin ortasındayız, vakit geçmiş değil. Mücadeleye devam edeceğiz. Biz bu maçlarda hedef tutturduğumuz vakitti ve zirvedekilerin puan kaybetmesi ile takımımız mutlaka ve mutlaka bu yarışın içerisinde olacaktır.

Futbol her şeye gebe bir oyun. Sen kaybetme, rakiplerin kaybederse kendini zirvede bulursun. Çarşambaspor geçen haftalarda zoru başarmış lider Ünye'yi kendi evinde iç sahada farklı mağlup ederek iyi bir çizgi ve performans yakalamıştır.

Bu hafta sonu Karabük Safranbolu'da çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu müsabakadan da şayet Çarşambaspor galip dönerse zirvenin tamamen karışacağını düşünüyorum. Çarşambaspor iyi yolda seriye devam ediyor...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR