Biz bize yeteriz

Sizlere bu köşemde bir Yılport Samsunspor efsanesinden bahsetmek istiyorum. Her geçen hafta Alman Teknik Direktör Markus Gisdol sihirli elleriyle, sahada sihirli futbol oynamaya devam eden futbolcularımı yürekten kutluyorum.


Tabii bu başarının mimarları da yüce Samsunspor taraftarı olsa gerek. Onlar gerek iç sahada gerekse deplasmanlarda takımlarını hiç yalnız bırakmıyorlar.
Şöyle istatistiklere bakacak olursak dört büyüklerden sonra en büyük taraftarı olan takım Yılport Samsunspor.


Her geçen hafta oynadığı futbolla gerek taraftarlarını gerekse de Türkiye'de günün konusu olan Yılport Samsunspor, her hafta kazanmaya devam ediyor. Bu hafta sonu pazar günü saat 13:30'da Gaziantep'ten galibiyetle dönen Başakşehir FK ile mücadele edecek.


Başakşehir'i küçümseyecek lüksüm yok. Onlarda bana göre güzel futbol oynayan bir ekip. Genç kadroları var. Ama Yılport Samsunspor, istim üzerinde formda çok yüksek, morali çok iyi bir takım olarak yine İstanbul'da İstanbul'da yaşayan Samsunluları ve Samsun'dan gelecek taraftarları arkasına alarak destan yazamaya hazırlanıyor.


Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, takımının galip gelmesiyle keyfi yerine gelirken, kazan futbolcularının da primlerini zamanında ödeyerek futbolculara moral aşılıyor.


Bu moral ve motivasyon ile İstanbul'da başkanlarının önünde tekrar galip gelmeyi hedefliyorlar. Her geçen hafta kazanmayı hedef seçen ve başarılı Teknik Direktör Gisdol'un Başakşehir'de yapacağı sürpriz ile galip gelmeyi hedefliyoruz.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR