BEKLE BİZİ SÜPERLİG!!!

Tff 1. ligin 25. haftası Samsunspor un liderliği ile tamamlandı. Samsunspor un sahasında galibiyet mecburiyeti ve Bandırmaspor un eski gücünden uzak olması maçı çok kolay farka taşıdı. 
  Maça iki takımda oldukça sakin başladı. İlk 15 dakika pozisyon dahi yoktu. Ahmet Sagat ın penaltı golü ve akabinde Bandırmaspor un bir kişi eksilmesi maçı tamamen Samsunspor un kontrolüne çevirdi. Aradığı ikinci golü bir türlü bulamayan Samsunspor da yapılan yerinde değişiklikler maçı bir anda hareketlendirdi. 71 de kendi kalesine gol atan Bandırmaspor oyundan tamamen düşerken, Fofana nın dar alanda mükemmel top tekniği, iki golle resitale dönüştü. Cihan ın tam bir avrupai oyun aklı Samsunspor a çok şey katıyor. Yunus Emre, bennasser, Harris maçta öne çıkanlar ama maçın yıldızı Alim Öztürk tü. Bravo Alim.
  Maçta çıkarılan kırmızı kartların hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum. İlk kırmızı net. El açık ve akabinde penaltı. İkinci kırmızı yine net. Hakemin gözü önünde soukou Osman a kafa atıyor. Karar doğru. Hakem Kutluhan Bilgiç, tavizsiz ve yerinde müdahalelerle maçı güzel yönetti. 
  Eyüpspor dan gelen güzel haberle galibiyet sevinci belkide beşe katlandı. Artık iyiden iyiye Süperlig hayalimiz gerçeğe dönüşmek üzere. Bu tarif edilemez, anlatılamaz bir mutluluk. Dile kolay 16-17 yıldır Süperlig den uzak bir Samsunspor. 
  Hiç durmayan yağmura ve etkili soğuğa rağmen stadyumu yine tıka basa dolduran değerli Samsunspor taraftarı siz Süperlig i hakediyorsunuz. Samsunspor suz bir Süperlig kayıptır. Süperlig de bazı maçlar şuan 1000-2000 kişiye oynanıyor. Varın gerisini siz düşünün.
  Kaldı dokuz maç. Aynı bu ciddiyette devam edip, mutlu sona ulaşmak tek dileğimiz. Önümüz hafta cumartesi saat 19:00 da deplasmanda Gençlerbirliği maçındayız. O maçıda kayıpsız geçip yolumuza devam etmek dileği ile..
    Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR