BAYRAMPAŞA'DA "BAYRAM" OLSUN

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor zorlu bir deplasmanda zorlu bir rakiple karşı karşıya gelecek. 5.000 kişilik bir stada sahip olan Bayrampaşaspor, İstanbul ve çevrelerinde ve ayrıca Samsun'dan gelecek taraftarlara bu stadın yetmeyeceği, misafür tribünü olarak sadece 155 kişiyi kabul edeceklerini bildirmeleri üzerine yönetim, temasa geçerek stadı yarı yarıya kullanalım teklifini getirdi. Kabul görür mü bilemem.

Kırmızı Şimlekler bu zorlu müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden sürdürmeye devam ediyor. Nuri Asan tesislerinde spor servisimizin de takip ettiği antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve azimli olmaları teknik heyeti sevindirdi. Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın: "Takımımızın son 5 maçı kazanması bizi gevşetmeye müsait olmaması lazım, sezon tam hızıyla devam ediyor. Takım üzerinde sakatlıklar ve sarı kart cezalılarının fazla olması bazen de kırmızı kartlı futbolcuların olması dolayısıyla bizim oyun sistemimiz bozulmuş oluyor. Her maça rotasyon yapmak zorunda kalıyoruz. Çok dikkatli olmak zorundayız. Gevşemeye fırsat vermeden biz yine lig yeni başlamış gibi maçlara çıkıp kazanmaya devam etmek zorundayız." şeklinde konuşmuştu.

Hocamızın açıklamalarından anladığımız kadarıyla kadro bazı olumsuzluklardan dolayı daralmaya devam ediyor. Stoper Ercan Yazıcı'nın maç sonuna kadar takımdan uzak kalması o bölgenin önemini bir kat daha artırmış oluyor. Şayet bu takım şampiyon olmak istiyorsa şu anda geçtiği zorlu süreci kayıpsız atlatmak ve yolumuza emin adımlarla ilerlemek için gevşemeden ve şımarmadan bir disiplin içerisinde taraftarları da arkamıza alarak inandığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemek zorundayız. 

Ben de gazetenin spor servisi olarak her deplasmana gittiğim gibi bu hafta Bayrampaşa deplasmanına da giderek sizlere maçı anlatmak çabasında olacağım. En taze ve en yeni haberleri aktarma gayretini sürdüreceğim. Bu zor deplasman olan Bayrampaşa inanıyorum ki bayram havası içerisinde geçecektir. Bunu arzu ediyorum ve Samsunspor'un kayıpsız geçmesini diliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR