BAL'DA ŞOK HAFTA

BAL'DA ŞOK HAFTA

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta (BAL) mücadele veren Samsun takımları arasında ki puan farkı  4 takım içerisinde son 2 sırayı alacak olan takımlar direk Süper Amatör Kümeye düşüyorlar. 1'inci sıradaki takım kümede kalırken 2'inci sıradaki takım Samsun Süper Amatör 2'inci ile Play-Off oynama hakkını elde edecek. Durum böyle olunca  Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta Kastamonuspor 51 puan ile liderliğini sürdürürken ikinci sırada 45 puanla takip ediyor.

TERMESPOR: Süpriz bir şekilde Bafra deplasmanında şok bir mağlubiyet alan Sarı Siyahlı Termespor 37 puan da kaldı ve durumu krıtikleştirdi. Termespor'u takip eden Turuncu Beyazlı Ladik Belediyespor Sarı siyahlıların ensesinde yer alıyor ve bu hafta Terme de dananın kuyruğu kopuyor. Termespor kendi saha ve taraftarları önünde Ladik Belediyespor'u konuk ediyor. Kazandığı taktirde puanını 40'a çıkararak Termespor nefes alacak. Termespor kümedeki mücadelesine devam edecek. Fakat Termespor yenilir ise Ladik Belediyespor kazandığı takdirde puanını 38'e çıkararak sırasını taşımayı başaracak. Başarılı Teknik Direktör Güven Gümüşdağ şok bafra yenilgisinden sonra bu hafta sonu kendi sahalarında Ladik Belediyespor'u yenerek çıkışlarını sürdürecekler. Yani kısacası Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta bu hafta nesefler tutulacak.

LADİK BELEDİYESPOR: Kendi saha ve taraftarları önünde Ünyespor'u 1-0 ile geçen Turuncu Beyazlılar 4 haftadır galip gelmenin sevincini yaşadılar.Son 4 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen ve iyi bir çıkış yakalayan Turuncu Beyazlılar en önemli gol silahı bence Vehbi Bayraktardır. Ladik Belediyespor'un 10 numaralı formasına giyen Turuncu Beyazlıların kahramanı Vehbi Bayraktar takımı adete sırtında taşıyor. Turuncu Beyazlılar hedeflerine adım adım ilerlerken gözüne bu hafta deplasmanda Termespor'u hedefine koydu. Büyük bir çıkış yakalayan Turuncu Beyazlı Ladik Belediyespor bu hafta deplasmanda Sarı Siyahlılar da mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırıp Termespor sırasına yerleşme hedefliyor.


ÇARŞAMBASPOR: Efsane takım olan Yeşil Beyazlı Çarşambaspor Bartın deplasmanında puansız döndü. Yeşil Beyazlılar ilk yarıyı 1-0 üstünlüğü ile tamamlamalarına rağmen 2'inci yarıda istikrarsız bir grafik çizerek mağlubiyete razı oldular. Çarşambaspor kümede kalma adına bu hafta Samsun derbisi olarak adlandırılan kendi sahasında 1930 Bafraspor'u mağlup edip 3 puan elde ederse çıkacağı zorlu Ladik Belediyespor deplasmanın galip geldiği takdirde şansını biraz daha arttırmış olacak. Top yuvarlaktır herşey olabilir. Yeşil Beyazlıların umudu hale devam ediyor. Fakat Turuncu Beyazlı Ladik Belediyespor'a mağlup olduğu takdirde ise 1930 Bafraspor'un peşinde küme düşmeye aday olacak.Gelecek haftalar herşeye gebe...

1930 BAFRASPOR: Küme düşeceği garanti olan Bafraspor ligin zorlu ekiplerinden Termespor'u evinde mağlup ederek bir nebze de olsun mutluluğu yaşadı. Prestij maçları için sahaya çıkan Kırmızı Siyahlılar bundan sonraki müsabakalarda da taraftarlarını menmun etmek adına galip gelmeyi amaçlıyorlar.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR