SAMSUNSPOR LİGE HAZIR..

SAMSUNSPOR LİGE HAZIR..

 


Ptt 1.lig 19 Ağustos 2014 Cuma günü resmen start alıyor.. 2014-2015 sezonu Samsunspor için bir dönğm noktası olması açısından kısıtlı maddi imkansızlıklarla yapılan transferler takım içersinde olumlu hava estirdi.. Aylardır forvet hattında yapılması gereken transferlerin gecikmesi taraftarlar arasında tedirginlik yarattı.. Bu mevkşde tek kalan Adiloviç'in sakatlanması canları sıka dursun iyileşip Giresun maçında oynaması için Samsunspor Dokturu Mehmet Özden yoğun çaba harcamaktardır..

 

Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın forvet için Fransız golcü Tade'yi izlemek için Romanya'ya giderek bu konuda Yönetime bilgi sundu.. Samsunspor'un forvet hattına alınacak futbolcudan sonra transfere nokta koyması bekleniyor.. Bundan sonra Samsunspor neler yapabilir? Nasıl başarılı olabilir? Bunu projesi içerisinde hareket etmeye çalışacaklar.. Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın en büyük sıkıntıların başında gelen taraftarların Passolig kartına az ilgi göstermeleri Giresunspor müsabakasında tribünlerin boş görüntü vereceğini ve bu güne kadar alınan Passolig miktarı ise 4.300 civarında olup bu sayının daha çok artmasını bekliyorlar..

 


Bu hafta sonu oynanılacak Giresunspor maçına kadar taraftarların Passolige rehabet göstererek sayının artması bekleniyor.. Cumartesi akşamı Samsun 19 Mayıs stadyumunda oynanılacak Ptt 1.lig'in ilk müsabakasında Giresunspor'u konuk edecek olan Samsunspor bu karşılaşmaya hazır olduğu imajını verdi. Teknik direktör Erhan Altın lige iyi başlamak istediklerini ve bu maçtan mutlaka galip gelerek 3 puanı hanelerine yazdıracaklarını söyleyerek "Samsunspor iyi hazırlandı. Lige hazırız. Kimsenini bundan bir şüphesi kuşkusu olmasın" diyerek taraftarların gönüllerine su serpmiş oldu..


Hadi bakalım Erhan Altın hocam uçur Samsunspor'u sana güveniyoruz.. Sana yakışansa bu olasa gerek.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR