Samsunspor Güç Depoluyor..

Samsunspor Güç Depoluyor..


Ptt 1.ligin önemli ekiplerinden Kırmızı şimşekler Erzurumdaki kamp çalışmalarını pür neşe içersinde sürdürmeye devam ediyorlar.. Kampa katılan yeni transferlerinde takıma çabuk uyum sağlaması Teknik heyetin yüzünü güldürüyor.. Kamp'da Teknik direktör Erhan Altın'ın en çok önem verdiği alt yapıdan A takıma kaydırdığı genç oyuncularla çok ilgilenerek gösterdikleri performansla gençlerin bu takımında bizde varız mesajını vermiş olmaları sevindirici bulundu..

 

Burada size bir konudan bahsetmek istiyorum. Ptt 1.lign fikstür çekiminde İstanbul'da Samsunspor'u temsilen hiç kimsenini olmaması Samsun adına üzücü bulunmuştur.. İstanbul'da yaşayan hiç'mi iş adamlarımız yok, eski Başkanlarımız olması lazım veya eski futbolcularımız Samsunspor adına törende temsilen bulunması gerekmezmiydi? Bana göre bu çok önemi bir eksik olasa gerek..


Erzurum kampını birinci ayağı bugüne kadar yapılan çalışmalar neticesinde futbolcuların gösterdikleri Azim ve performanas Teknik heyeti sevindirmiştir. Futbolcuların bir birleriyle çabuk kaynaşmaları idman sonrası havuzda buluşarak şakalaşmaları Samsunspor'a bir ruh kazandırmıştır.. Yapılacak bir hazırlık maçı sonrası Erzurum kampının birinci ayağı sona ererek, Futbolculara verilecek Bayram izniyle daha sonra Ağustosun başında Nuri Asan Tesislerinde tekrar bir araya gelerek kampın ikinci ayağı için Erzuruma yeniden yolculuk başlayacak..

 

Samsunspor'da yapılan iki transferin dışında defans ve forvete iki futbolcu transfer edebilmek için yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın dün Ankara'ya giderek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırm ile Recep Niyaz'ı Samsunspor'a kazandırmak için görüşme içersindeler.. Teknik direktör Erhan Altın'ın ısrarla istediği Recep Niyaz'ı Samsunspor'a kazandırılmasının şart olduğunu söyledi.. Samsunspor'un geçen ay Doğan'ın yıkmış olduğu tel örğüler Ydaş tarafından yapılmasına ve onarılmasına karar alındı. Bu konuyla ilgli Yedaş'a da teşekkürleri sunuyorum..

 

Samsunspor para konusunda sezonun en zor günlerini geçirmekte.. Para arayışında Kaynak aktarılması konusunda bir dizi görüşmeler devam etmektedir. Önemli konuların başında Samsunspor'un kombine satışları gelmektedir. Hakiki taraftarın bir an önce satışa sunulan kombinelerden alarak takıma destek olmaları gerekmektedir.. Samsunspor 23 Ağustos'da ki eski futbolcusu Celil Sağır'ın jubilesi sonrası karşılaşacağı Süper lig takımların Gençlerbirliği ile yapılacak mücadele şimdiden Samsun'da heyecan yaratmıştır.. Samsunspor'un bu maçta önümüzdeki sezon için neler yapabileceğini ve futbolcuların performanslarını görme açısında önemli bir müsabaka olarak bakılıyor..


2014-2015 sezonunda Samsunspor teknik patronu Erhan Altın'la büyük çıkış yakalaması bekleniyor. Geçen sezonki başarıyı tekrarlamak için ve taraftarları 19 Mayıs stadına çekebilmek adına Samsunspor'un başarılı olması gerekiyor.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR