Ankara Demirspor Harekatı

TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele veren Yılport Samsunspor kupaya veda ederek bütün gücünü ve yönünü lige çevirmiş oldu . 2. lig beyaz grupta kritik haftaların başladığı bugünde Samsunpor’un içerde ve dışarıda kaybetme lüksünün olmadığını ifade etmek istiyorum . Kupadan sonra ilk defa dün Nuri Asan tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı şimşekler hız kesmeden Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyorlar . Bende gazetemiz adına Nuri Asan tesislerinde hem antrenmanı hem de antrenman sonrası Samsunpor teknik direktörü Taner Taşkın’ın basın toplasını izleme imkanım oldu .

Taşkın gazetecilerin sorduğu soruları cevaplandırırken bende kendisine bir soru yönelttim tecrübeli ve deneyimli futbolcumuz Çağrı Ortakaya’nın neden kadro dışı bırakıldığını kendisine ilettim. Cevaben şahsıma yapmış olduğu saygısızlık dolayısıyla hem kadro dışı hem de Nuri Asan tesislerine girmeme cezası verilmiş. Çağrı Ortakaya Samsunun çeşitli sahalarına giderek çalışmalarını sürdürüyor buradan anlamadığım bir şey bu futbolcuyu sezon başında gitmek istemişti neden salmadınız, geçen sezonun alacaklarını aldıktan sonra bu sezonun parası da Ortakaya’ya ödenmesine rağmen, affı düşünülmüyor gibi geldi bana. Bu konuyu Samsunspor Başkanı İsmail Uyanığın çözmesi bekleniyor Yılport Samsunspor Pazar günü kendi saha ve taraftarları ile saat 15:30’da yeni 19 mayıs stadında yüce taraftarlarının da desteğini alarak şuana kadar hiç galibiyeti olmaya ve puanı olmayan Ankara Demirspor’u geçmek zorunda.

Ankara Demirspor bana göre ligde istikrarsız bir tablo çiziyor görünse de biz tedbirlerimizi alarak bu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduğumuza inanıyorum. Ankara Demirspor, Samsunpor için kapalı bir demir kutu bu çözmek Samsunpor teknik direktörü Taner Taşkın’ın işi. Ankara Demirspor’un Samsunspor karşısında ne yapar ne yapamaz merak konusu , Yılport Samsunpor bugüne kadar oynamış olduğu müsabakalarda elde etmiş olduğu 7 puan rağmen taraftarlarına fazlaca umut vermemiş gibi geliyor. Bu hafta itibaren çıkışa geçmesi gereken kırmızı şimşeklerin içerde ve  dışarda maç kaybetmeden yoluna emin adımlar devam etmesi gerekiyor .

İlerliyen haftalarda liderliği yakalayarak şampiyon olacak güvenini ve duygusunu taraftarlarına aşıma gerektiğine inanıyorum. Bugünden itibaren aldığım duyumlar içerisinden kulüpte sıkı yönetim ilan edilerek disiplinli bir şekilde futbolcuların dikkatleri çekilerek puan veya puan kaybetmeme konusunu işlemeleri düşünülüyor. Taraftarların senden şampiyonluk bekliyor Yılport Samsunpor’um.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR