ALTIN ADAM ALTIN ÇOCUKLAR

ALTIN ADAM ALTIN ÇOCUKLAR

Ptt 1 .lig'in 10. haftasını geride bırakırken Samsunsporkkardeniz derbisinde deplasmanda kardeş takım Orduspor'u 4-1 gibi mağlup ederek Lig'de yukarıdan kopmamak adına büyük bir başarı elde etmiş oldurlar. Hafta içerisinde yönetim kurulunun söz verdiği halde paraları ödenmeyen ve isyan eden futbolcular bütün olumsuzluklara rağmen Orduspor'u yüreklerini ortaya koyarak mağlup ederek Samsun şehrine çok anlamlı bir mesaj vermiş oldular.

Onurlu altın adam yürekli altın çocuklar Ordu'da taraftarlarının da desteğini arkasına alarak aslanlar gibi parayı pulu düşünmeden yüreklerini ortaya koyarak yaptıkları onurlu mücadelenin galibi oldular. Kutluyorum sizleri paranız ödenir ama hakkınız hiçbir zaman ödenmez. Bende spor yazarı olarak gazetem adına Samsunspor'u yalnız bırakmamak için soğuk kar yağmur fırtına demeden Orduda saha içersinde yerimi aldım ve takımıza moral ve motivasyon aşıladım.

Teknik heyet ve futbolcuları maça çıkmadan önce tek tek ellerini sıkarak kutladım ve onlara moral vermiş oldum.Şimdi  soruyorum size sessiz ve suskun Şehir Samsun artık uykudan uyanarak bir an evvel takımına sahip çık nerede bu şehrin gizli zenginleri nere bu şehrin belediye Başkanları nerede bu şehrin kurum ver kuruluşları dernekler ve oda başkanları Samsunspor'un Orduspor'u deplasmanda 4-1 gibi bir skorla mağlup etmesinin mesajını almadınız mı. Oynan maçın analizini yapmaya çok gerek duymuyorum sadece şöyle yorumlayabilirim koştuk savaştık çalıştık ve kazandık ve bundan sonrada kazanmaya devam edeceğiz.

Birazda Orduspor Stadının atmosferini size aktarmak istiyorum. Orduspor'lu taraftarlar takımlarından umutlarını kesmişler maça çok fazla ilgi göstermediler ama Samsunspor taraftarları Ordu'nun 3 misli olarak Tribünlerde yerlerini alması da büyük anlam ifade ediyordu. Müsabaka başlamadan önce Samsunspor'lu taraftarlar sürekli yönetim istifa diye bağırdılar. Maç sonrası 4-1 gibi farklı Kazanan Samsunspor'un Başkan ve yardımcısına istifa diye bağırdılar. Birde maç esnasında enteresan bir olay yaşadım. Serdar Eylik müsabakaya dahil olmuştu. Taraftar ise Serdar Dışarı dışarı diye bağırdı. Ama o Serdar Üst üste 2 gol atarak Taraftarları susturmuş oldu. Bu da enteresan geldi bana. Ondan sonra Serdar Taraftarın Gözdesi oldu.

Bana göre müsabakada mücadele eden Samsunspor ve Orduspor'un kaderleri ortak gibiydi. İki takımda sahipsiz ve parasız pulsuzdu. Orduspor'lu futbolcular oynamayarak yönetime tepki gösterirken Samsunspor'lu futbolcular yüreklerini ortaya koyarak Samsun şehrine ve Taraftarlarına anlamlı mesajlar göndermiş oldular. Şimdi gözler Cuma günü akşam saat 18:30 'da oynanılacak Gaziantep maçına çevrildi. Bugüne kadar Futbolculara paraları ödenecek mi ödenmeyecek mi? Bu merak konusu. Yönetim yarın ve diğer gün acil bir karar alarak ya devam ya tamam diyecek. Sabırla sonucu bekliyoruz. Samsun Şehri Takımına Sahip çık bu takım hala gözü Finalde yani zirvede Süper ligi yakalayabilir kanaatini taşıyorum.  HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR