Açık sözlü !

Geçen hafta içinde yazmıştım. Bir insan hakikatlari açıkca söylüyorsa ona inanmak lazım diye. Kimdi bu söz konusu insan; Samsunspor Kulüp Başkanı Sayın Fuat Köktaş. Neden bu konuya yeniden değindik, ilk önce hiçbir mağlubiyetten sonra hiçbir şeyin arkasına sığınmadan açıkca doğruları söylemekten kaçınmıyor. Daha doğrusu ilk günden beri söylediği her sözün arkasında dimdik ayakta duruyor ne demişti Sayın Köktaş, "Bizim bu sezonki hedefimiz ligi ilk 10 arasında yer alabilmek çünkü elimizde çok genç dinamik ama tecrübesiz bir kadro var. Kimse bizden şampiyonluk beklemesin, kimseye böyle bir söz vermiyoruz. Ama futbolda herşey olabilir, yukarıyı yakalarsakta kimse şaşırmasın."
Gördüğünüz gibi ne kadar açık olarak bu beyanları verirkende; kulübün mali durumunuda bütün çıplaklığı ile açıklamaktanda geri kalmazken bakıyorumda koskoca 500 bini aşan nüfusuyla koca şehirden hiç ses çıkmıyor, daha doğrusu mevcut yönetime kimse yardımcı olmak gibi gayret içinde değil. Yalnız şunu unutmamak gerekir ki konuştuğu zaman mangalda kül bırakmayanlar ahkam kesenlerin Samsunspor Kulübü'ne en ufak bir katkıları olmadığını da üzülerek izlemekteyiz.
 - Hiç maç seyretmeden Samsunspor takımını eleştireceksiniz?
 - Hep bol keseden atıp tutacaksınız?
 - Hayatınızda futbol topuna tekma vurmayacaksınız, yönetimlere girmekten daha doğrusu sorumluluk almaktan kaçacaksınız tabiri caiz ise her zaman kaçak güreşeceksiniz ama konuşanlar yine siz olacaksınız!
 - Yok böyle birşey beyler
 - Yazıktır, günahtır vede ayıptır
 - Sevgili Köktaş'ın söylediği çok doğru "zamana ihtiyaç var."

Diğer bir konu ise Teknik Direktör Sevgili Hayrettin Gümüşdağ. Ligde oynadığı 8 maç sonrası bana göre hiçte iyi bir istikrar sağmamış değil. Deplasmanda sadece 1 puan almış, iç saha maçlarında ise sadece Güngören maçında iyi futbolun karşılığını aldığını izledigimiz Gümüşdağ'ın bilmesi gereken en önemli konulardan birisi; Her takım yenilebilir ! Ama her mağlubiyet sonrası suçlu olarak hakemleri göstermesi yanlıştır diye düşünüyorum. Mademki bu hakemlerle bu ligler oynanacak o zaman onlarında hata yapabileceğini düşünmeniz gerekmektedir. Öyle sizin dediğiniz gibi topu hakeme atıp, kendi yaptığınız ve yapabileceğiniz hataları örtmeye kalkmalısınız.

-Daha doğrusu takımn patronu siz olduğüna göre bu takımı daha iyi motive etmeniz gerekir diye düşünmekteşim.
-Bu ligde her takım her takımı yenebileceğini düşünüyorum. Yalnız ligde en çok gol yiyen(13) en az gol atan takımlardan (8) birisi olan bu takımın en büyük sorunun yenilen goller olduğunu düşünüyorum. Bunun da çarelerini sizin çözmenizin gerektiğini düşünüyorum. Daha ligin başları sayılır. Bütün bunlar çözülecek sorunlar olduğuna inanmaktayım.

-Bizden söylemesi...
 Hoşcakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR