Zor ama iyi...

Giresunspor mağlubiyetine rağmen Samsunspor taraftarlarının stadyumda yerlerini almaları gözden  kaçmazken seyircinin desteği maç başlamadan çok önce başlamıştı.
Samsunspor maça hiçte işi başlamadı. Rakip Karşıyaka takımı ilk 15 dakika içinde sağlı-sollu ataklarla Samsunspor kalesini yoklarken, Samsunspor takımının; özelliklede ileride çoğalmayışı gol şansını azaltırken konuk ekip 18.dakikada bir faul atışında büyük bir baraj hatası yapan  kaleci Hasan'in amatör maçlarda bile yenmeyecek şekilde bir gol yemesi Samsunspor'u kendi sahasında yenik duruma düşürdü. İlk 25 dakikada bariz görülen olay ise Samsunspor takımının sağ kulvarı hiç kullanmayıp oyunu tamamen sol kanattan oynamaya kalkmasıda konuk takımın en büyük avantajıo olarak ortaya çıktığı görüldü.
Tarih tekerrürden ibarettir derler;
Samsunspor'un yediği golün aynısını 37.dakikada bu sefer Sercan Karşıyaka filelerine bıraktı. İlk yarının son dakikalarında Samsunspor takımının kaçırdığı akıl almaz gol sınrası ilk yarı berabere sonuçlandı. İkinci yarıya nispeten iyi başlayan Samsunspor, 54.dakikada kombine atakta önüne gelen topu Sercan, rakip kabeye gönderdi. Samsunspor, ikinci yarıda aklını ve kondisyonunu iyi idare ederek oyunu bazen yavaşlatıp, bazende tempoyu yükseltti. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ise yerinde ve zamanında yaptığı değişikliklerle oyuna hakim olurken dikkatlerden kaçmayan en önemli olay ise;
Sahanın en kötüsü olarak görülen hakem triosu. Sahanın yıldızı ise Murat Yıldırım idi. Oynadığı futbolla alkış aldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR