ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLI 

Ertuğrul Sağlam hocamız çok doğru bir iş yaparak erkenden takımı kampa götürmüştür.  İlk etap kampı oturmuş kadronun kaynaşma kampı olur idmanlarla beraber Aile ortamında acısı ile tatlısı ile şampiyonluk nasıl geldi kritikleri yapılır, gelecek sezonun planlaması yapılır ,iskelet kadrodan sözleşme yenileyenler olur... Hizmetleri için teşekkür edilerek gönderilecekler gönderilir. İlk yabancı transferimiz  yapıldı. Ben bu futbolcudan çok umutluyum inşallah güzel işler yapacaktır. 

İkinci kamp dönemine kadar en az 3 yabancı ile anlaşacaklarını ümit ediyorum. Dünyanın her tarafını allak bullak eden bu koronavirüs illeti tüm spor külüplerini maddi olarak çok ama çok etkilemiştir bu süreçte hem yöneticiler hem futbolcular fedakarlık yapmışlardır  özellikle kulüp yöneticilerinin üstüne  maddi olarak çok yük binmiştir. 

Yılport Samsunspor'un başkanı ve yönetimi bu krizden başarı ile çıkmışlardır ama Samsunspor  takımı' HİÇ UMMADIĞI YERDEN ÇOK AMA ÇOK ACI BİR GOL YEMİŞTİR. Yılport Samsunspor kulübü  bunu hiç hak etmiyor özellikle şehre ve Samsunspor'a olan sevdasını her fırsatta dile getirip söyleyen, paralarını Samsunspor'un başarısı için harcayan, özel uçağını sanki dolmuş hattı gibi kullanıp Samsunspor'un hiçbir özel gününü kaçırmayan Yüksel Yıldırım'a ayıp oldu.

Olmadı Bahattin Köse, olmadı... Golü kendi kalene attın niye biliyor musun? Belki de takımın içinde senden daha fazla paraya ihtiyacı olan arkadaşları da var ki doğru vardır, onlar bile sana kızmışlardır..

Başkanın dediği gibi biz de kimsenin parası kalmaz fazlası ile alırlar ama bize gelen oyuncular bundan sonra  gelecekse armaya gelsin, biz onların alın terini kurumadan veririz.  

Bomba transferlere evet ama bireysel bomba transferlerden daha çok takımımız bomba gibi olsun yeter. Ertuğrul Sağlam'ın bir kolej takımı yaratacağına gönülden inanıyorum. Futbol maçlarını analiz edip futbolcuları konuşacağımız günlere kavuşmak üzere..   

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR