Yolun Sonu Karanlık

Yolun Sonu Karanlık


Hepinizde bildiği gibi geçtiğimiz Pazar günü Samsunspro'un olaylı Kogresinde mevcut Başkan Emin Kar yeniden dramatik bir şekilde Başkan seçildi.. Peki her fırsatta aday olmadığını açıklayan Başkan Kar'ın Kongre günü nasıl oldu da bir den Adaylığını açıklayıp son dakikada tüm Samsunspor'luları şaşırttığını gelin birlikte değerlendirelim..


Öncelikle şunu tüm Samsunspor'lular çok iyi bilsinki bu mevcut yönetime artık hiç bir Siyasi güç el atmayacak gibi gözüküyor.. Belediye Başkanlarımızdan hiç birinin pazar günkü Kongreye gelmemeleride bunun bir işaret olduğunuda hepimize çok net bir şekilde anlatıyor aslında.. Bu takım ne yazkki bir sezon daha Ptt q.liginde zor günler geçirek, Sahipsiz kalacak ve eldeki topcularla ligde imsaknsızlıklarla savaşacak..


Gerçekci olmamız gerekirse geçtiğimiz sezon Süper Ligin eşiğinden dönen Samsunspor bu sezon çok daha zorlu bir lige mücadele edecek. Antalyaspor, Ankaraspor, Elazığspor, Kayserispor, Orduspor ve diğerleri gibi güçlü ekiplerle mücadele edecek bu takımda bırakın transfer konuşmayı daha Teknik direktörün kim olacağı bile belli değil.. Futbolcuların kalıp kalmayacağıda cabası..


Samsun'un ve Samsunspor'luların saygı duyduğu Sayın Emin Kar'ın bunları görmezden gelmesi ve son dakikalara kadar aday değilim deyip Erkut Tutu'nun Adayılığı açıklamasının ardından Kongre salonunda herkesi şaşkına çevirerek "Adayım, Listemde Hazır" demesi bizleri gerçekte çıkmaza sokmuş durumda. Kaldıki Samsunspor camiasıda gelecek açısından son derece endişeli..

 

Eski Millet Vekillerimizden Fatih Öztürk'ün Kongrede,"Bu takım nekdar değerliymiş. Daha düne kadar bu kulübün ne kadar zorluk çektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Şimdilerde ise Samsunspor paylaşılamıyor. Öyleyse bundan sonra bu kulübünbaşına gelecek Başkanlar kapı kapı dolaşıp para dilenmeyecek" sözleri bizleri önümüzdeki günlerde yaşanılacak sıkıntılar anlatır gibi..


Zaten bir çok Samsunspor taraftarınında aklından geçen tek sözler "Zaten Onurumuzla süper lige çıkamadık. Düşeceksekte onurumuzla, şerefimizle, sahipsizliğimizle düşeriz" gibi.. Her ne koşulda olursa olsun. Biz Samsunspor'luyuz arkadaş.. Değil 1. 2. 3. lige Amatöre düşsede biz bu yolun yolcusuyuz.. Buda Böyle Biline.. Kalın Sağlıcakla...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR