FUTBOLCULAR'DA OLMASA...

FUTBOLCULAR'DA OLMASA...


Karşıyaka maçında sahaya çıkan oyunculardan yedek kulübesinde şasn bekleyen futbolculara kadar herkes 4 aydır Kuüpten beş kuruş para alamamış bir vaziyette bu deplasmana çıktı.. Verilen sözler tutulmadı, Moraller bozuldu, Futbolcuların bırakın sahaya çıkıp 90 dakika maç yapmayı o problemlerle normal şeyler bile düşünmesini hiç kimse bekleyemezdi.. Ama onlar yılmadı, yıkılmadı ve pes etmedi..


Yıllardır Samsunspor taraftarlarının her zaman istediği futbolcu topluluğuda buydu aslında.. Her şeyden önce sahada sadece takımı için savaşan ve sonunu düşünmeyerek 90 dakika boyunca mücadeleyi asla bırakmayan bir futbolcu topluluğunu bizlere en iyi şekilde ögsteren oyuncularımıza sonsuz teşekkür ediyorum.. Karşıyaka deplasmanı artık geride kaldı ve önümüzde ligin gerçekten güçlü ekiplerinden olan Şanlıurfaspor maçı var...

 

Bu maçta alınacak en kötü beraberlik bile bizi gelecek haftalara umutla taşıyacak.. Zaten Erhan hocamızında aklından ilk geçenlerde bu yönden.. Hani bir gelip deseki bu maça çıkmayın berabere bitsin gerçekten Erhan hocamızda bu zihniyetle hemen evet der.. Ancak şunun asla unutulmaması lazım.. Bir takım koca bir ligde tüm maçlarını berabere tamamlarda sezon sonunda kendini bir alt ligde bulur..

 

Bir diğer konu ise ligdeki alt sıralar.. Orduspor inanılmaz bir düşüşe geçerek herkesi şaşırttı.. Eee yıllardır Samsunspor'un çektiği sıkıntıları Orduspor çekince işler bir anda değişe durdu. Ligin son sırasında yer alan Manisaspor ise yıllar sonra anasponsoru Vesetel'in artık destek vermemesinden sorna kendini bir anda ligin dibinde buldu ve sıkıntı nedir bilmeyen Siyah beyazlılar neye uğradıklarını şaşırdılar.. Giresunspor ise maddi imkansızlıklara rağmen Ptt 1.lig'e çıktı ancak imaknsızlıklar halen devam ediyor..


Diyeceğim oki, Samsunspor öyle bir büyük kulüpmüşki aynı durumun hemen hemen yarısını yaşan Kulüpler günümüzde adeta tepe taklak oluyor.. Hatta ve hatta neye ugradıklarını şaşırıp hızla dibe vuruyorlar.. Yıllardır bu sorunları yaşan ve taraftarının tarifi olmayan sevdası sayesinde ayakta kalan Samsunspor'un yürekli futbolcuları.. Herşeye rağmen dim dik ayakta kalıp herkese ayak yaptınız ya.. Gerçekten size sonsuz teşekkürler.. Bir Sevdadır Samsunspor.. Esen Kalın..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR