Kaçan Balık Büyük Olmasın..

Kaçan Balık Büyük Olmasın..

 

Sayın Bakanımız ve Valimizin'de güven oyunu alamayan Samsunspor'un mevcut Yönetimi taraftarlarından da son oynanan Şanlıurfaspor maçındaki protestosundan sonra halen "Samsunspor'u düşündüğümüzden devam kararı alıyoruz" diyorlarsa gerçekte Yönetimde yer alan insanların bildiği bir şey var galiba. Her defasında eski borçlardan ve mali krizden bahsede mevcut Yönetim son bir haftada nedense önemli olan kulüp, tek düşüncemiz Samsunspor açıklamalarıyla bizleri bir kez daha derinden düşündürmeye zorladılar..

Bu zihniyetten bir an önce kurtulmamız gerek.. Çünkü bu kulübün ne yazıkki düzenli bir geliri yok. Zaten düzenli bir geliri olsa mevcut Yönetim Futbolculara, Teknik heyete ve Personele 4 aydır ödeme yapardı.. Ancak bu süreci yaşana ve en iyi bilen mevcut Yönetimin halen yola devam kararı almalarına hiç bir anlam veremeyip son toplantının ardından yapılan açıklamalar ise "Geçiştirme" olarak nitelendiriliyor..


Anlayamadığımız tek şey var. Bu Yönetime Bakan, Vali, İş adamları ve taraftarlar güvenmiyorsa yarın bu kulüp çok ama çok zor durumlara düştüğünde bu saydıklarımdan hangisi gereken desteği verecek? Biraz mantıklı olalım arkadaşlar.. Öyle Samsun'un önde gelenleri iyi bir Yönetim oluşturursa bizde kongre kararı alırız lafları hiç ama hiç inandırıcı değil.. Kimse kusura bakmasında beyler lig devam ediyor ve topcu 4 aydır tek kuruş alamadan hocanın verdiği moral ve motivasyonla maçlara çıkıyor...!


Daha düne kadar haziran ayında yapılan Kongrede Emin Kar'ın "bırakmıyorum kardeşim. Yine adayım. Yeniden adayım" sözlerini halen hiç bir Samsunspor'lu unutmadı.. Eee ne değiştide 3-4 ay sonra istifa edildi. Ne oldu da Emin Kar'ın ardından Yönetim Kurulu Üyeleri göre Başkansız devam etti. Siz önce kafalardaki soru işaretleri yapacağınız açıklamalarla silin, Ondan sonra Şehrin önde gelenleri gereken Yönetimi oluşturur..


Bugün Samsunspor'u düşündüğümüzden göreve devam ediyoruz. Kongreye gidersek aradaki açıklık kulübe zarar veriri diyorsunuz ya hani.. Kulübe asıl zararı 4 aydır tek kuruş ödemeye yapmayan ve futbolcuların gözünde bir gram dahi güveni kalmayarak halen Yöneticiliğe devam edenler Samsunspor'a ve bu Kulübe verebileceği en büuük zararı verir bence.. Gerçekleri görmek lazım..! Kalın Sağlıcakla !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR