ÇARŞAMBASPOR HAKEME TESLİM

ÇARŞAMBASPOR HAKEME TESLİM


Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de mücadele eden Yeşil Beyazlı Çarşambaspor kendi saha ve taraftarları önünde ne yazıkki hakem hatasına kurban gitti. Çarşambaspor, Bartınspor karşısında mücadeleye canlı başladı ve akabinde golüde buldu. Ama Bartınspor, Çarşambaspor üzerinde dirençli baskısını sürdürmeye devam etti. Yeşil beyazlıların ikinci bir gol için Bartın kalesine baskı kurmasına rağmen yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremezken, Farkı ikiye taşıyamadı..

 


Müsabakanın sonlarına doğur Batınspor'lu futbolcunun ceza alanı dışında düşürülmesine maçın hakemi göz göre göre direk penaltı noktasını göstermesi taraftarları ve yedek kulübesini çılğına döndürdü. İnanılmaz bir hakem hatasıydı ve tarihede öyle geçecek. Yeşil beyazlı Çarşambaspor'un galibiyetine remen hipotek koyan orta hakem verdiği yanlış kararını yan hakem bakarak onada oynaylatmış oldu. Ve böylece iki hakemin kurbanı olan Çarşambaspor'un iki puanı resmen elinden alınmış oldu..


Çarşambaspor Yönetcileri maçtan sorna hakeme tepki göstererek müsabakanın orta hakemini kınadılar.. İstanbul'dan Çarşambaspor-Bartınspor maçını seyretmeye gelen İron Demir Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Cengin ve Engin Yıldırım kardeşler "böyle verilen yalnış kararlar bir takımın geleceğiyle oynamak anlamına gelmektedir. Bu hakemlerle bu lig biraz zor biter. Futbolcularımızın emek ve teri gasp edilmiştir" dediler...

 

Bizde defalarca videoda eziledik Bartınspor'lu futbolcunun düşürülme anı tamamen ceza sahası dışında olduğunu gördük, Çarşambaspor'un iki puanının yok edildiğine şahit olduk. Çarşambaspor'a sahip çıkan Yıldırım kardeşler bu olmusuz gelişmeler karşısında morallerinin bir hayli bozulduğu kaçmazken   "Bu olumsuz gelişemelerin bu maçla kalmasını dileriz. Hata zincirlerinin devam etmemesini temenni ediyoruz. Diye konuştular.. Çarşambaspor kendi sahasında kaybettiği önemli iki puanı bu hafta sonu Samsun derbisinde deplasmanda 1930 Bafraspor'dan çıkarmayı hedefliyorlar. Üç puanı sistemde her şey bitmiş değil. Çarşambaspor hedeflediği yolda ilerleyişini sürdürmeye devam edecektir. Her Şey Büyük Çarşambaspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR