Gereken Yapılmalı..

Gereken Yapılmalı..


Yeni sezon öncesi Samsunspor Yönetimi, Teknik direktör ve İç transfer sorununu çözdü çözmesinede bu durum ne kendilerini nede taraftarları mutlu etmiş gibi gözükmüyor.. Aslında bu kabus dolu günler haftalar önce belliydi.. Koca camia'nin Kongresi hafta sonu olmasına karşın sadece 150-160 kişinin katılması benim gibi herkesi düşündürmüş ve endişeli bekleyişe sürüklemişti..


Emin Kar ve Yönetimi iki sezonluk tecrübesinin ardından yeni sezon'da her zamankinden daha nokta ve dikkatli transfer yapacaklarını belirtmişler ve ne yazıkki bugüne kadar Samsunspor'lu taraftarlar ne nokta nede dikkatli bir transfer görmüş değil.. Maddi sorunları bile bile tekrar Yönetimi alan sizler şimdilerde "Belediye takımları fiyat yükseltiyor. Kaynak arayışımız sürüyor" gibi lafları kullanmayı bırakın'da Samsunspor'un önünü açın..!

 

Herkesin şunu çok iyi bilmesi gerekirki artık yolun sonu git gide karanlığa bürünüyor.. Kadroya yapılacak 3-5 takviye bu takımı değil üst sıralara orta sıralarda bile zor tutar.. Yeni sezon'da yine beraberik serisi yaşarız diye endişeye kapılıyorum ama Erhan Altın her zaman eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanır ve tıpkı iki sezon önce olmayan bir takımı en iyi şekilde ayarla ve sahada mücadele ettirir..


Sözlerimin başında dediğim gibi Samsunspor'umuzun geleceği gerçekten çok karamsar bir vaziyette.. Bu duruma taraftarlarımız daha ne kadar sessiz kalcaktır bende merak ediyorum aslında.. Bu Şehir'de Samsunspor'un var olmasından dolayı rahatsızlık duyanlar mevcut Yönetimle eskisinden'de rahatlar.. Karamsar bir düşünceye kapılmamdaki en büyük neden ise Kongreden haftalar geçmesine rağmen dış transferden halen ses soluk çıkmaması ve herkesin bu durumu kabullenmesindendir... Esen Kalın..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR