GERÇEKLERİ GÖRMELİYİZ

GERÇEKLERİ GÖRMELİYİZ


Hepinizde bidliği gibi Samsunspor'da akan sular bir türlü durmuyor.. Peki ya Samsunspor nereye gidiyor ? bu soruyu ne yazıkki bir çok kesimde duydum ve ne cezap vereceğimi bilemedim.. Aslında her sezon maddi sıkıntılarla, Geriye dönük alacaklarla boğuşan bir Samsunspor bu sezonda bize hiç de yabancı gelmeyecek olaylarla karşımıza çıktı..


Ancak şimdi durumlar biraz daha vahim ve endişelere yol açar cinsten.. Neden'mi ? Arada artık Fifa var.. Fifa'nın ceza işlemine hiç bir şey yapamayacak bir TFF var.. Ne yazıkki durum bukdar net ve ortada.. Artık şapkalarımızı çıkarıp önümüzde koymamamız ve düşünmemiz ladım.. Yani kısaca "Gerçekci Olmamız" lazım.. Her sezon yaşanan bu sıkıntılar her nekdar bize alışıla geldik gibi bir durum olarak görünsede atık gerçekten korkulu rüya göreceğiz gibi..


Buradan kimseye o bunu yaptı yada bu şunu yaptı demek istemiyorum.. Ancak şunuda çok net belirtmem gerekki Samsunspor'da görev almış Başkanın'dan Yöneticisine, Teknik direktörün'den oyuncusuna kadar herkes bu Kulüpten en iyi şekilde yararlanarak yollarına emin adımlarla devam etmişlerdir. Yani demem o ki Samsunspor'un asla ve asla kimseye bir zararı dokunmamış tam aksine her zaman yararı olmuştur..


Bu denli büyük bir camiaya ve ona gönül veren taraftarına layik olacak bir sezon gerçirmeyi benim gibi herkesde düşünüyor aslında.. Ancak durum orta'da ve gerçekler yine ne yazıkki acı.. Bir an önce yapılacak toplantılardan çıkacak sonuçları bekleye duralım bu gelişmeler sonrası futbolcularımızın piskolojilerinide gerçekten çok merak ediyorum.. Umarım oyuncularımız shada maça konsantre olurlar'da pazartesi akşamını bizlere bayram ettirirler.. İyi bir kadromuz var ancak maddi sıkıntılar tüm bu iyilikleri ört pas etmeye devam ettiği sürece ne yazıkki Samsunspor'umuz hak ettiği yerlere gelemeyecek.. Allah yar ve yardımcımız , Kazanmız mübarek olsun.. İyiki varsın Samsunspor ve o na gönül veren vefalı taraftarlar.. Kalın sağlıcakla..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR