ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMELİYİZ

ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMELİYİZ


Elazığspor maçında da çok net görmemiz gereken bir şeyler artın hat safalara ulaşmış durumda. Kaynak bulmakta zorlaşan bir Yönetim, Aylardır para alamayan bir Takım, Oyuncu değişikliklerinde yanlış tercihler yaparak Samsunspor'u puan yada puanlardan eden bir Teknik adam, Her şeye rağmen takımını inanılmaz bir şekilde sonuna kadar destekleyen ve sırt çevirmeyen cefakar Samsunspor taraftarları..


İşte benim ve bir çok Samsunspor'a gönül veren taraftarlarında Elazığspor maçında gözlerine çarpan en net olaylarda bunlardı aslında.. Maça kötü başlamadık ama yine erken yediğimiz bir golle tüm dengemiz bozuldu.. Yarıda olmasa bizim takım ilk devredeki oyunu ile çok zor gol bulurdu.. İkinci devreye taraftarında ateşli desteğinin neden olması sonrası bizim takım tıpkı geçen sezonki gibi ayağını yere daha iyi bastı ve ardı ardına ataklara girdi. Yalnız şunu sezdim artık ataklarımızı kontollü bir şekilde yapıyoruz ve şişirme toplarla rakip kalede etkili olmaya çalışmıyoruz..


Haftalardır söylüyorum yine söylediğimin arkasındayızm.. Bu takıma bir ağabey lazım.. O insan ise tamamen Musa Aydın'dır.. Bunuda Elazığspor maçında bir kez daha çok net bir şekilde gördük ve anladık.. Tam golü bulduk ikinci golde geliyor'du ki... Erhan hoca sağolsun orta sahanın dinamosu Taha Yalçıner'i oyundan aldı ve bütün hücum zenginliğimiz rakibe geçti.. Farkındaysanız Taha'nın çıkmasından sonra rakip belli aralıklarla topu çok rahat çevirdi ve ceza sahası dışımızdan adeta pas şov yaptı..


Erhan hoca daha dün bu takımın başına gelmiş değil.. Elbette onun kararlarına ve oyuncu değişikliği seçeneklerinede saygı duyuyorum.. Ancak görünen köy klavuz istemez.. Haftalardır formsuzluğuyla ilk 18'e dahi giremeyen Serdar Eylik'in halen kendine gelememesini bir kez daha bu maçtada çok net bir şekilde gördük. Adam daha oyuna gireli 5 dakika olmamış. En ufak müdehalede kendini yere atıyor. İkiye bir pozisyonda hemen yardım istiyor.. Birde son olarak Umar'a değinmek istiyorum.. Sen değilmiydik geçen sezon sağ kanadı kolidor yağan, Arkandaki Ahmet Burak'ı pozisyondan pozisyona sokan, Adiloviç'e onca gol attırtan.. Bu sene ne olduda 7 maçın sadece birisinde döktürdün ? Tamam para alamıyorsun ama şunu unutma bu takım iyi olursa Şehrin önde gelenleri sahip çıkar destek olur. Kötü giderse bir darbe Samsunspor'a onlar vurur.. O nedenle sen iyi olursan Samsunspor iyi olur, Herkes iyi gün dostluğunu belli edere destek olur sende paranı tıkır tıkır alırsın.. Ama yok senin aklın Süper lig'de ise kal selametle Umar.. Yıllardır dediğimiz gibi, Samsun'u sevmeyen defolsun gitsin bu memleketten...! Esen Kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR