Yerimiydi Yani Başkan.!!!

 
Lider, G.Antepte hız kesti. Geçtiğimiz hafta süper lige çıkmayı Güngören Bld.spor maçıyla garantileyen Samsunspor, G.Antep B.Bld. maçında kendi kimliğinden uzak bir görüntü sergileyince mağlup olmaktan kurtulamadı.
Bu yenilgi tabiki de lidere ve ligi şampiyon olarak bitirmek isteyen bir takıma yakışmadı. Fakat bu ekip yapılan acımasız eleştirileride haketmiyor. Samsunspor geçtiğimiz sezon son hafta averaj ile kümede kaldı ve buna sevinmiştik. Lig başında hedef ilk altının içinde yer almaktı. Oysa ki biz sezon başı belki hayali bile güç olsada bitime iki hafta kala süper ligi garantilemişiz ama halen sanki mutlu değil gibiyiz.
Arkadaş taraftar olarak hepimiz zafer sarhoşu değil miyiz? Bizim olduğumuz kadar oyuncularda aynı durumda. Lig ne kadar bitmedi desekte futbolcular için kafalarında bitmiştir. Önümüzdeki sezon için yapacakları anlaşmaları ve atacakları imzaları şimdiden düşünmeye başladılar. Tabi ki doğru değil belki ama ne yazık ki böyle.
Maça motivasyon olarak hazır olmayan Samsunspor karşısına gerek play of yolunda gerekse ilk iki şansı için Samsunspor maçını mutlak galibiyetle bitirmenin hesaplarını yapan bir G.Antep B.Bld. vardı karşımızda.
Biz takıma Gaziantep' te top oynamadılar diye kızıyoruz, peki maç öncesi sayın başkanım soyunma odasına girip yaptığı açıklamalardan haberiniz var mı? Bir takımdan sahada verim almak istiyorsanız o takımın maç öncesinde moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmalısınız. Siz tutup da takım soyunma odasında maça çıkmak üzereyken “ Size verdiğimiz sözleri yerine getiremedik, primlerinizi veremiyoruz, sizlerden özür diliyoruz”  gibi bir açıklama yaparsanız halen bu maçtan bir de galip gelebileceğimizi mi düşünüyorsunuz? Eğer yapacaksanız bu açıklamayı sonuç ne olursa olsun maç sonu yapamazmıydınız? Yerimiydi yani başkan! Elde ettiğiniz başarıyı her zaman taktir etmişimdir; fakat bu yapmış olduğunuz zamansız ve acemice davranış ile birlikte Samsunspor un almış olduğu mağlubiyet spor kamuoyunda şike ve şaibe olduğu izlenimi vermiştir. Samsunspor bilerek maçı vermiştir… Samsunspor maçı sattı… gibi sözlerin pazartesi sabahı dilden dile dolaşması her Samsunspor taraftarını olduğu gibi beni de derinden üzmüştür.
Hafta sonu Ç.Rizespor ile sezonun, hatta Bank Asya Liginin veda maçına çıkacağız. Bu karşılaşmadan, Samsunspor u şampiyon yapacak bir sonucu elde edeceğimizi ümit ederek maç sonunda Samsun caddelerinde şampiyonluk turu atacağımıza inanıyorum.
 
Saygılarımla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR