YENDİK (Mİ?)

Bir gün önce en ciddi rakibimiz Manisa FK Sarıyer  ile bir maç oynadı ve bir ok soru işaretleri ile dolu olan bu maçı kazandı. Kimsenin galibiyetine leke sürmeyiz taktir futbol kamuoyunundur.

Samsunsporlular olarak hep fair-play ruhuna sadık kalan temiz futboldan yanayız, antin kuntin işlerden hoşlanmayız sahaya çıkar mücadelemizi yaparız, maçtaki  çıkacak olan üç netice de kabulumuzdur. 

Böyle bir maçın gölgesinde çıktık. Afjet Afyonspor karşısına sahada sürpriz bir kadro ile Yılport Samsunspor vardı. Sarı kartlı oyuncularımızın tedirginliğine bakarsak teknik kadro tarafından uyarı gelmiş dakika sekizi gösterirken rakibin hediye pozisyonu değerlendirip golü atan Atabey Çiçek koca ilk yarı yattı durdu. İyi başlamayıp iyi bitirmediğimiz ilk yarıda Gökhan Alsan'ın uyanıklığı sonucu rakibin hediye ettiği golle soyunma odasına gittik. 

İkinci yarıya çıkan aynı kadron uyarıları almış ve futbolu düzelir dedik o da yok. Takımımız iyi oynamadı ama bu karda kışta stadyumu dolduran MUHTEŞEM TARAFTARIMIZ YAPTIKLARI KOREOGRAFİ VE 90 DK DESTEKLERİ İLE YİNE MUHTEŞEM OYNADI.

İyi futbol izleyemedik ne yazacağız kimi yazacağız derken sakatlanana kadar Ramazan Çevik iyi top oynadı, yalnız defansif yönü sıkıntılı. Veli Çetin'in tedirginliği devam ediyor, Burak Çalık ve İbrahim Halil Çolak uyum sorunu yaşıyor hala hazır değiller katkıları da yok.

İkinci yarı oyuna giren Gökhan Meral hataları ile Ertuğrul Sağlam'ı çıldırttı. Yine benim bermuda şeytan üçgenim deyip beğendiğim Ferhat Çulcuoğlu, Muhsin Yıldırım ve Gökhan Alsan çok koşup mücadele ettiler, takımı ayakta tuttular ve akılların Manisa'da ayakların sahada olduğu maçı Kral Bahattin Köse'nin son dakikada attığı golle 2-0 kazandık.

Taraflı tarafsız herkesin aynı konuda ve görüşte  birleştiği ve her şeyin 
ortada olduğu ve gördüğü durum bu. FUTBOL KÖTÜ GALİBİYETLER GÜZEL.

Saygılar...  
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR