YASİN VE TOMANE

19 puanlı, gol dahi yememiş grup lideri Ümraniyespor maçı öncesi bu deplasman galibiyeti, çok iyi geldi çok.

Genel anlamda hücumu düşünen, maçı istediği tempoda tutan, Denizlispor'dan biraz daha hallice olan taraf bizdik. İkinci yarıya golle başlamak güzel  yediğimiz goller ise basitti. Bize yakışmayan goller yemeye bu maçta devam ettik. 

Hasan ve Osman, mücadeleleri alkışlık. Bu maçı kaybetmek onların oyununa yakışmazdı. İkilinin yanında Diomande sırıtmadı. Birkaç maç beraber oynamaları önemli. Denizlispor'a orta saha üstünlüğünü vermediler. Gençlerbirliği maçındaki gibi yol geçen hanına dönmedi Samsunspor orta sahası.

Yasin, bu maç takımın fünyesiydi. Takımın 34 yaşındaki yıldızı sanırım eski günlerini yad etti. Burak, futbolcu düştü diye suçlanmaz. İkinci golde sadece şanssızlık yaşadık. Burak yerinde ve sağlam duruşuyla Samsunspor'u hakeden bir isim.

Tomane, sakin oyun yapısı ile farklı bir forvet, Denizlispor'u çok rahatsız etti. Etkili oyununu artık iyice sahaya yansıtmaya başladı. Elhadj Bah yedekteydi. Mehmet hoca skordan dolayı onu sahaya alma riskine giremedi. Ümraniye maçında da gidişata göre değerlendirilecek sanırım.

Maçın iki kırılma anı vardı. Aykut'un mükemmel kurtarışı ve  Toma'nın penaltı alma ısrarı. İkiside lehimize olunca işin rengi yavaş yavaş değişti. Sonunda kırmızı beyaz oldu.Denizlispor'lu taraftarların Samsunspor ile ne alıp veremedikleri var anlayamadık. Denizlispor ile en son oynadığımız maçta Samsunspor'un aleyhine çalınan düdüklerle, Samsunspor'un katledilerek kümeye düşürüldüğünü hatırlıyorum. Ev sahibi Denizlispor'a yakışmadı. Kötü söz sahibinin diyelim geçelim..

Bu hafta heybe de, aldığı sonuçlarla otoriteleri bile şaşkına çeviren Ümraniyespor var. Gerçekten ilginç bir maç olacak. Samsunspor açısından önemini hiçbir şey izah edemez. Olmazsa olmaz maçlarımızdan bir tanesi. Kaybetmenin takımda yapacağı tahribat göze alınacak gibi değil. Sahada yerimizi alıp, 12.adam olarak yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. 

Bu maç öyle ya da böyle alınacak başka yolu yok. 

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR