Sorumluluk

Bu ne şeffaflık, bu ne kadar açıklık. Demek ki hafta başında yazdığımız yazıda ne kadar haklı olduğumuz bir kere daha ortaya çıktı. Sayın Köktaş, üç aylık gibi bir zaman süreci içerisinde, kulübün gelirleri, hacizli olduğu halde 2.2 milyon ytl yi ödeyebilmekte öyle kolay olmasa gerek diye düşünüyorum. Bütün herşeyi tek tek ortaya koyarak açıklamasıda ayrı bir cesarettir diyede düşünmekten kendimi alamıyorum.
Muhakkak ki bu şehirde yaşayan işadamlarından bazıları Samsunspor'a ellerinden gelen maddi desteği sağlamışlardır. Bende onlara bir Samsunlu, bir Samsunspor taraftarı olarak canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Amaa... Samsun'da kazanıp, yatırımlarını Samsun dışına yapıp Samsunspor'a hiçbir katkı sağlamayan bazı dostlarımıza buradan seslenmek istiyorum;
 - Siz Samsunlu ve Samsunsporlu değilmisiniz?
 - Attığımız zaman mangalda kül bırakmayan benim Samsunlu dostlarım, n.e.r.e.d.e.s.i.n.iz?
 - Bakın beyler bu hafta içinde ulusay medyada bir haber okudum. Bolu'da (nüfusu 80 bin civarında) Bolu Belediyesi Boluspor Kulübü'ne her ay için 400 Bin YTL para yardımında bulunmayı garanti ettiklerini beyan etmiş. Şimdi merak ediyor ve soruyorum?
 - Koskoca Büyükşehir olan Samsun şehri neden böyle bir atılımda bulunmuyor?
 - Sayın Fuat Köktaş; 3,5 4 Milyon YTL gibi bir paraya inüiyaçları olduğunu söylüyor.
 - Hani Samsunspor'u çok seven bazı dostlarımız neredeler?
 - Bu kadar zor şartlarda burayı teslim alan bu insanlara bu ilde yaşayan herkesin sahip çıkması gerektiğinide inanmaktayım.
 - Şayet sahip çıkılmassa bu görevi üstlenen insanlarında bu işin üstesinden nasıl geleceklerinide merak etmiyor değilim.
 - Unutulmaması gereken en önemli hususta şu olsa gerek;
BAŞKA BİR SAMSUNSPOR YOK...
Bizden söylemesi, hoşça kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR