SON 6 MAÇTA 1 GALİBİYET

Hiç kimse Ataberk'in arkasına saklanmasın. Takım olarak pas yapamıyoruz. Kontrolsüz bir gücümüz var. Oyunu okuyamıyor,  dağınık bir görüntü veriyoruz. Son 6 maçta bir galibiyetimiz var. Bu gerçekten kötü bir ivme. 

Baskı yapabiliyoruz ama kör döğüşü misali. Ne yaptığını bilen tek futbolcumuz yok. Kubilay, Gökhan, Saviçeviç gibi oyun kurucularımızdan maalesef çok az katkı alabiliyoruz. Nerede hata var sorun nedir artık teknik ekibin neşter vurmasını bekliyoruz. Samsunspor' da kredi tamamen bitti.

Karşımızda neredeyse çoğu takımın mağlup ettiği, çorba parası alan çocuklardan oluşan bir Bursaspor vardı Neymar' lı PSG değil ! Menemenspor maçındaki gibi çok pozisyon harcadık. Basit kademe hataları yaptık. Nurullah 2.golde önde yakalandı. 3.cü golde hatalı çıkış yaptı.

Defansımız haftalar ilerledikçe kötüye gidiyor. Boli kadroda ama ilk onbire alınmıyor.  Erhan, Erkam özellikle Kerem Can kötüydü. Yalçın, çok mücadele verdi, 64, 65 ve 90. cı dakikalarda 3 yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremedi. Defansımızın yaş ortalaması 31 ( tecrübe tavan ) Jenerik golleri atan çocuklar 19 yaşında. Artık bir muhakeme yaparsınız değil mi ? Özellikle 3. cü gol Bursaspor'a Erhan' dan hediyedir. Geri pas hastalığından. 

Özer Hurmacı' nın yediği kırmızı kart haksızdı. Erhan' ın hiçbir şekilde yüzüne vurmadı. Erhan' ın yaptığı Samsunspor lehinede olsa hiç etik değildi. Yakışmadı ! Rahman buğra neden ilk 11 de ? Bursaspor karşısında en etkili seçenek Savi Kubi ile başlamaktı. Maç 2-0 olmuş takımın gardı düşmüş, haliyle ikinci yarı oyuna giren bu oyunculardan da verim alınamadı. Ferhat yine vasat.

Gökhan formsuzluğunun zirvesinde. Sebebi bilinmiyor ! Gyasi ilk defa 90 dakika sahada kaldı. Beklentilerin altında ama kötünün iyisiydi. Guido mağlubiyetin baş mimarı. İlk dakikalardaki golü yapabilseydi, herşey çok farklı olabilirdi. Burak, oda Yalçın gibi 2 yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremedi. Nadir, 90 dakika korakor savaştı. Etkili bir forvet olmasada, defansı yıpratan, yoran üst düzey  mücadele veren bir futbolcu. Samsunspor' a zararı olmaz.     

Oyun ve oyuncu anlamında tehlike çanlarını duyuyor devamlı uyarıyorduk. Testi kırılmasın birşeyler zayi olmasın diye kalemimiz yettiğince yazıyorduk. Teknik ekibin daha sıkı bir çalışma yapması gerektiğini, işin oyuncularla sınırlı olmadığını, takımın taktiksel olarak çok zayıf olduğunu görüyor söylüyorduk.

Çoğunluğu 19 yaşında olan farklı  Bursaspor yenilgisi pekte hazmedilecek gibi değil. 5 hafta içinde takım oturur dendi ama 13. cü hafta oldu farklı yenilgiler alıyoruz. Takım olarak tüm istatisliklerde açık ara önde olduğumuz bir maçı 3-0 kaybetmeyi birisi çıkıp açıklar inşallah. Hasta yatağında,  Asbaşkanımız Mustafa Kemal ERKANAT' ın vefatı dolayısıyla zaten yıkılmış olan başkanımıza keşke bunu yaşatmasaydınız.

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR