SAMSUNSPOR'UN GÖZTEPE HAREKATI

Spor Toto 1. Lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler, geçen hafta zorlu İstanbul deplasmanından 3 puan ile dönerek taraftarlarını sevindirmiş oldu. Her geçen hafta zirveden uzaklaşmamak adına çalışmalarını sürdüren Yılport Samsunspor, bu hafta sonu Pazar günü saat 16:00'da kendi saha ve taraftarları önünde kritik Göztepespor ile karşı karşıya gelecek.
Dün Nuri Asan Tesisleri'ne Dengespor servisi adına giderek Göztepe maçının çalışmalarını izledim. Bu arada her geçen hafta yıldızı parlayan sağ bek Ali Ülgen ile bir de röportaj yaparak kendisine sorular yönelttim. Ali Ülgen bana benim yıldızımın parladığı doğrudur ama bu beraber mücadele ettiğimiz arkadaşlarımın bana sağladıkları fırsatla gerçekleştiriyorum. İki hafta peş peşe kritik goller atarak takımımın galip gelmesinde büyük fayda sağladım. Benim sağladığım gibi diğer arkadaşlarımda birlikte mücadele ederek, beraber hareket ederek o galibiyetleri elde ettik" diyen Ali Ülgen'e kritik bir soru daha yönettim "Göztepe'ye golün var mı?" diye. Gülerek "Olabilir" dedi.
Bu hafta Göztepe maçında Samsun'daki taraftar grupları birleşme kararı alarak tek yürek, tek hedefte buluşmak üzere birlik içerisinde takımlarına büyük destek verebilmek adına bu kararı aldıklarını ifade ederek birlikten kuvvet doğduğunu statta tek sesin hakim olacağını beyan ettiler.
Yılport Samsunspor'un pazar günü karşılaşacağı Göztepe maçının saatinin uygun olması dolayısıyla stadın hemen hemen dolması hesaplanıyor. Her geçen hafta zorlaşan Spor Toto 1. Lig daha da zor hale geliyor. Bu zorluğu aşmanın tek yolu ve tek çaresi Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun kritik antrenmanlara bağlı.
Yılport Samsunspor her geçen hafta üstüne koyarak yoluna devam ediyor. Şampiyonluk konusunda umutlarını kaybeden taraftarlar bu umudun tekrar yeşermesi dolayısıyla hep destek tam destek kararı aldılar.
Bu duygular içerisinde bütün futbol severleri Pazar günü saat 16:00'daYeni 19 Mayıs Stadyumu'na davet ediyorum. Siz yoksanız bir kişi eksik sayılırız. Hadi Samsun beraberce kol kola maça gidelim.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR