Samsunspor'da alarm

- Boluspor müsabakası sonrasında yazmıştım. Hayatımda hiçbir maç son8rası bu kadar utanmadım diye!
- Yıllardır Samsunspor camiasının içerisinde ve yanında bulundum. Bir çok deplasman maçlarına gittim. Samsunspor yendi yenildi. Bunların hepsi futbolun içinde olan sonuçlar ve bizler istemesekte bu hakikatleri kabul etmek mecburiyetindeyiz diye düşünmekteyim.
- Ama benim kabullenmediğim konu başka; Siz sahada mücadelenizi yaparsınız
şansınız yoktur, yenilir veya berabere kalabilirsiniz. Sahada hiç mücadele etmez seniz yüreğinizi ortaya koymazsanız giydiğiniz formanın ağırlığını tartamıyorsanız işte o güzel formaya yazıktır.
- Daha doğrusu; Çok büyük başarılara imza atmış bu şehri ülkemizde ve Avrupa arenasında başarıyla temsil etmiş bir kulübün sporcuları olarak ortaya koyduğunuz mücadeleden ben kendi adıma utandım. İyi oynadınız kötü oynadınız diye futbolunuzu tartışmıyorum. Çünkü tartışılacak hiç bir yanı yoktu ortaya koyduğunuz mücadelenin.
- Tabiki bunlar benim kişisel görüşlerim. Şimdi hemen ortaya bir sürü görüşler çıkacaktır.
- İşte efendim; hakem kötüydü, efendim çok şanssızdık gibi...
Bırakın beyler boş konuşmayı futbolda şansı futbolcular yaratır. Hakem art niyetli olsa ikinci yarının hemen başında lehimize penaltıyı vermezdi. Siz Dünya futbol tarihine geçecek bir penaltı atışı yapacaksınız ve ondan sonrada sahada bana göre sadece yürüyeceksiniz. Mücadele etmeden maçın kazanılmayacağını bilmelisiniz.
- Ama şırmarmaya gelince onu çok iyi biliyorsunuz. Yazdım yine yazıyorum; Tek üzüntüm Ercüment Hoca; Size yeri geldiği zaman ağabeyi yeri geldiği zaman arkadaş yeri geldiği zamanda teknik adam olan bir insan.
- Yazıktır insan birazda forması, hocası yönetimi hele helede sizleri hemen hemen hiç bir deplasmanda yalnız bırakmayan cefakar Samsunspor taraftarları adına mücadelenizi ortaya koyunda kaybedin, bu insanlar sizi baştacı yaparlar.
- Ama ne yazık ki gördüğümüz öyle değil
- Bu da sizlere hiç mi hiç yakışmıyor
- Ben çok utandoım sizleri bilemem
- Daha yazmak istemiyorum.
- Hoşçakalın
- Bizden söylemesi

 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR